100 aanstekers bedrukken

Laat uw logo of tekst oplichten en laat eens 100 aanstekers bedrukken. Een ideale startafname voor kleinere promotieacties. Bij PrimaRelatiegeschenken is dit uitstekend te doen. Met keuze uit verschillende kleuren en modellen van bekende en minder bekende merken. Ontdek alle mogelijke varianten, waarbij u kunt kiezen uit wegwerpaanstekers, navulbare of elektronische aanstekers. In weer en wind een aansteker gebruiken? Kies dan voor de storm- of jetflame modellen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke prijzen. Een enkelzijdige of dubbelzijdige druk is mogelijk. Verras uw bezoekers door aanstekers te bedrukken met eigen logo, mogelijk vanaf 100 stuks.

 

Keuze uit verschillende modellen aanstekers

Aanstekers zijn goedkope relatiegeschenken, u kunt ze al bestellen voor minder dan 1 euro per stuk, ook wanneer u er 100 bestelt. Er is van alles mogelijk:

● voordelige wegwerpaanstekers
● navulbare aanstekers, die veel langer in omloop zijn
● elektronische aanstekers
● jetflame aanstekers
● stormaanstekers

U zult diverse merken ontdekken, de voordeligste zijn die van het merk Unilite. Maar ook Tokai en Cricket zijn vertegenwoordigd. Onze website maakt gebruik van staffelprijzen, soms ziet u als startafname 250 stuks staan. Vraag daarom een offerte aan voor de afname van lagere aantallen, u kunt direct gebruik maken van een link, de kleinere aantallen afname.

 

100 aanstekers laten bedrukken

Ontdek de verschillende kleurvarianten

Misschien heeft u al een idee over de gewenste kleur en uitvoering. Qua kleur is er van alles mogelijk:

● gekleurde aanstekers met zwarte cap
● gekleurde aanstekers met zilverkleurige cap
● gekleurde aanstekers met gekleurde cap
● hardcolor gekleurde aanstekers
● transparant gekleurde aanstekers
● zilver- en goudkleurige aanstekers

Extra chique zijn de zilver- en goudkleurige aanstekers. Deze kunt u fraai bedrukken met drukkleur zwart. Wilt u binnen uw eigen bedrijfskleuren blijven, dan drukken we in elk gewenste pms-kleur. Geef de aanstekers mee aan uw klanten. Of deel ze uit tijdens een evementen, zoals een beurs of festival.

100 aanstekers scherp laten bedrukken

Deze artikelen hebben een mooi en ruim drukformaat, zo kunt u 100 aanstekers bij ons scherp laten bedrukken. Bovendien kunt u aan beide zijden iets laten plaatsen. Diverse klanten kiezen voor het logo aan de ene kant en andere bedrijfsinformatie aan de andere kant. Of laat eens een QR-code plaatsen. Bedrukken kan per kleur of in full colour. Bij kleinere aantallen is het soms voordeliger om de full colour druktechniek te gebruiken. Deze druktechniek biedt oneindige drukkleurmogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om een foto te plaatsen. Wit wordt als drukkleur ook vaak gekozen. Het is een frisse kleur die erg goed uitkomt op donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw, donkergroen en rood. Stuur uw logo eens in, we maken geheel vrijblijvend een drukvoorbeeld.

Opties van PrimaRelatiegeschenken

U bestelt online tegen de scherpste prijs. Dit betekent niet dat u ongezien 100 aanstekers hoeft te bestellen. U kunt gebruik maken van allerlei opties:

● gratis sample aanvraag
● vrijblijvende filmproefaanvraag
● afwijkende bestelhoeveelheden
● snelle leveringsmogelijkheden
● gratis drukadvies
● diverse personaliseringsmogelijkheden

Heeft u vragen? Stel ze aan ons via de mail, de chat of per telefoon. U kunt ons alle werkdagen bereiken. Heeft u een spoedopdracht, geef dan meteen uw gewenste leverdatum door. 

 

Contactformulier