Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


13 inch laptop rugtassen bedrukken

Handige laptop rugtassen die geschikt zijn voor kleinere formaten laptops, 13 inch. Verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. Zo treft u een laptop rugtas aan die het voor zakkenrollers extra moeilijk maakt om bij de inhoud van de tas te komen. Ook is er de mogelijkheid om een laptop rugtas met USB-poort te bestellen. Alle tassen hebben één gewatteerd hoofdvak, daarnaast zijn ze voorzien van diverse insteekvakjes. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen. Een logo plaatsen doen we ook graag voor u, er zijn diverse druktechnieken mogelijk.

Weergave:TegelsLijst

Compacte 13 inch laptop rugtassen voordelig online bestellen

13 inch laptops zijn kleinere modellen laptops. Vooral handig wanneer u geen zware reistas mee wilt dragen. U bent dan toch bereikbaar en kunt makkelijk reizen. Onze 13 inch laptop rugtassen spelen hierop in door compacte designs. Met toch nog voldoende ruimte voor alles wat u onderweg nodig heeft. Neem veilig een paspoort, pasjes, sleutels of andere spullen mee. U plaatst een bestelling voor een laptop rugtas 13 inch direct online. U kunt voor de personalisering ook meteen uw logo bijvoegen. 

Diverse manieren om 13 inch laptop rugtassen met logo te voorzien

Deze laptop rugtassen voor 13 inch laptops zijn natuurlijk kleiner dan de 17 inch formaten. Toch is er nog voldoende ruimte voor een logo, beeldmerk, afbeelding, foto of tekst. Het is mogelijk om op het voorvak te drukken en zelfs mogelijk om boven het voorvak te drukken. Dit kan op de volgende manieren:

● diverse drukposties voor transferdruk
● sommige modellen kunnen geborduurd worden
● diverse drukposities voor digitale transfer, dit is geschikt voor afbeeldingen en foto's.

Welke drukoptie u ook kiest, wij plaatsen uw logo zichtbaar en in ieder gewenste PMS-drukkleur. Digitale transfer is met CMYK-kleuren, hierdoor kunnen ook foto's worden geplaatst. Let wel op dat iedere tas eigen specifieke drukmogelijkheden heeft. Heeft u vragen, stel ze ons, we helpen u graag.

Beschermende en veilige laptop rugtassen 13 inch

De laptop rugtassen in deze categorie bieden extra bescherming tegen waardevolle spullen. Zo kunt u uw laptop veilig opbergen in de grote hoofdvak, speciaal gemaakt voor maximaal 13 inch laptops. Een extra veilige uitvoering is het model dat voorzien is van ritsen die met het oog niet te zien zijn. Zakkenrollers of dieven kunnen deze vak dus niet vinden. U kunt hier extra waardevolle spullen in kwijt. De binnenkant kan geleverd worden met PVC-voering. Dit zorgt ervoor dat alles wat zich in de tas bevindt geen hinder ondervindt van regen. Optioneel is ook nog een extra prettige draagcomfort. Lijkt u dit iets, kies dan voor 13 inch laptop tassen waarbij zowel de rugzijde als de verstelbare schouderbanden voorzien zijn van comfortabel foam

Laagste prijsgarantie, profiteer van oplopende kortingen

Onze webshop biedt u de laagste prijzen. Ontdek alle mogelijkheden en geniet ook van onverwacht hoge kortingen. Onze voordelige prijzen gelden zowel voor het artikel als voor de drukprijs. Bestelt u meer 13 inch laptop rugtassen dan wordt de prijs steeds aantrekkelijker. Doe er uw voordeel mee. Ook berekenen wij geen verzendkosten bij 13 inch laptop rugtassen die we met een logo voorzien.

Drukproef is altijd gratis, sample op zicht

Een drukproef wordt door onze grafische afdeling gemaakt. Zij weten precies hoe groot een logo op een tas kan worden geplaatst. Ze kennen de drukformaten en weten door ervaring of een logo gaat dichtlopen of niet. Wij adviseren u altijd over de druk. Soms kan het dus voorkomen dat voor het ene logo de ene druktechniek wordt geadviseerd en voor een ander logo een duurder druktechniek. Uiteraard overleggen wij altijd eerst met u. Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijfsgegevens op de juiste manier op de laptop rugtas komen. Dit is tevens een van de redenen dat wij werken met een gratis drukproef, waarop u altijd een wijziging kunt aanbrengen.

U kunt geheel vrijblijvend een sample op zicht aanvragen. Dit kan via de mail, per telefoon of door gebruik te maken van de samplebutton.