Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


14 inch laptoptassen

Gericht op zoek naar 14 inch laptop rugtassen. In deze categorie vindt u alle beschikbare modellen voor veilig dragen van een laptop met een maximaal formaat van 35,56 cm. Deze kleinere, handzame modellen kunnen gestoken worden in een apart hoofdvak, voorzien van beschermende foam. Zo kunt u kostbare en minder kostbare spullen overal mee naar toenemen. Het is mogelijk om de rugtassen onbedrukt of bedrukt te bestellen. Als relatiegeschenk laten bedrukken? Dan plaatsen we graag uw logo of tekst in iedere gewenste drukkleur, waarbij full colour druk ook mogelijk. Bekijk de materialen, ontwerpen en handige toevoegingen. We starten altijd met lage afnames.

Weergave:TegelsLijst

Inspireer en laat 14 inch laptop rugtassen bedrukken

U stelt zich vast weleens de vraag: wat is nu een bruikbaar en mooi relatiegeschenk. Wij zijn overtuigd dat u uw klanten en medewerkers een plezier doet met 14 inch laptop rugtassen. Onze exclusieve ontworpen designs brengen immers op een prettige en comfortabele manier spullen van A naar B. Extra leuk wordt het wanneer dit kan met een fraaie tas met gevoerde rug- en schouderbanden voor extra draagcomfort. Natuurlijk zijn alle tassen gemaakt van sterke materialen, zodat u elke dag de tas kunt gebruiken. Uw bedrijfslogo, merknaam of tekst drukken we graag op de tassen. Hiervoor hebben we diverse drukposities beschikbaar en kunnen we op verschillende manieren bedrukken. Voor ieder logo is er een gepaste druktechniek. Dankzij onze expertise weten wij wat kan en niet kan. Vraag een gratis drukproef, de eerste aanpak om een laptop rugtas met eigen logo te beoordelen.

Creatieve opties voor 14 inch laptop rugtassen

Laptop rugtassen zijn zeer creatieve organizers. De rugzakken hebben naast een ruim hoofdvak allerlei andere kleine vakjes. Soms is er zelfs een aparte ruime voor een Ipad of tablet. Ook kunt u handige gadgets, zoals een usb-sticks of een powerbank meenemen. Een aparte organizer, deze zit trouwens niet standaard in alle modellen, zorgt ervoor dat alles overzichtelijk een eigen plekje heeft. Zo behoort zoeken in de tas tot het verleden en ligt niet altijd datgene wat u zoekt onderin. Daarnaast kunt u een ontwerp kiezen met RFID-blokkering. Dit bijzonder vak heeft een anti-skimwerking. Hierdoor worden ook nog zeer diefstalgevoelige items beschermd. Bedrukken van alle deze modellen is mogelijk v.a. 10 stuks.

Waardeer uw klanten en medewerkers, bestel tegen de voordeligste prijs

U geeft niet zomaar 14 inch laptop rugtassen weg, daarvoor zijn andere relatiegeschenken beter geschikt. Een laptop rugtas geeft u aan diegene die het in uw ogen verdient. Van trouwe klant tot trotse medewerker. Ook kunt u medewerkers die veel onderweg zijn standaard een goede laptop rugtas meegeven. Zo beschermt u ook meteen de spullen die ze van uw zaak meekrijgen. Onze website biedt de laagste en meest voordelige internetprijzen. U kunt namelijk alles geheel online regelen. Van offerte tot sample aanvraag tot de uiteindelijke bestelling. Tijdens het hele traject begeleiden we u met advies. Wanneer het logo geschikt is voor de druk kan alles in 2 werkdagen worden geregeld.

Profiteer van samples op zicht en gratis drukproeven

Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u samples op zicht aanvragen. Kies uw geschikte laptop rugtas en volg de instructies bij de bestelbutton. Na beoordeling vragen we het artikel, afhankelijk van de waarde, weer retour. Na beoordeling kunt u een gratis drukproef aanvragen. Hiervoor ontvangen wij graag een logo in eps-, ai- of pdf-formaat. Na akkoord op de drukproef is bijna alles afgerond en plannen wij de order in.

Spectaculaire snelle levertijden

14 inch laptop rugtassen kunnen bij PrimaRelatiegeschenken supersnel gedrukt en geleverd worden. Dankzij onze goede organisatie van planning, voorraad en grafische tools voor de drukproef. Ruim 50% van ons aanbod kan in 4 tot 5 werkdagen geleverd worden. Dit betekent 2 productiedagen en vaak 2 verzenddagen. Sneller kunnen we het bijna niet. Het kan nog 1 werkdag sneller door gebruik te maken van de expresse levering.