Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


15,4 inch laptop rugtassen

Geen zorgen voor beschadiging onderweg met hoge kwaliteit 15,4 inch laptop rugtassen. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u als luxe relatiegeschenk stevige 15,4 inch laptop rugtassen bedrukken met eigen gegevens. Bestellen is mogelijk v.a. 5 stuks. Deze rugtassen zijn gemaakt van stevig polyester, ook zijn er lichtgewicht modellen. De tassen zijn in meerdere kleuren leverbaar, ook in duocolor. Diverse prijsklasses zorgen voor een keuze bij ieder budget. Des te meer opties, des te duurder de tas. Altijd voorzien van een 15'4 inch laptopruimte met beschermende foam. Zodat u veilig uw laptop overal mee naar toe kunt nemen.

Weergave:TegelsLijst

15,4 inch laptop rugtassen zijn perfect voor studenten en medewerkers

Robuuste 15,4 inch laptop rugtassen zijn de perfecte drager voor allerlei spullen en accessoires die men graag mee wil nemen naar school of naar het werk. Extra aandacht verdient natuurlijk de duurdere laptop en soms tablet en telefoon. Voor deze specifieke accessoires hebben wij perfect passende rugtassen met extra vakken. Soms zelfs beschermd tegen diefstel, doordat de ritsen in de tas verborgen zijn. Zo maakt u het dieven minder makkelijk om uw waardevolle spullen te stelen. Sommige uitvoeringen hebben ook een handige oortelefoondoorgang, onderweg naar school gewoon je favoriete muziek luisteren! Bij elk product staat omschreven welke extra's zijn toegevoegd. Uiteraard bedrukken wij de rugtassen in ieder gewenste pms-drukkleur.

Maak het persoonlijk door 15,4 inch laptop rugtassen te bedrukken

U kunt natuurlijk onze stevige rugtassen onbedrukt bestellen. Misschien vindt u het niet nodig om de rugtassen te personaliseren, omdat het u niet om een promotieactie gaat. Heeft u een bedrijf of school en wilt u wel uw logo uitdragen, dan kunt u het natuurlijk persoonlijk maken door een logo of tekst toe te voegen. Wij bedrukken 15'4 inch laptop rugtassen doorgaans op het voorvlak. Dat is wel zo duidelijk, want het logo blijft dan in beeld op de rug van de drager. Bedrukken kan door middel van zeefdruk of transferdruk. Hierbij zijn meerdere drukkleuren mogelijk.

Diverse uitbreidingsopties voor 15,4 inch laptop rugtassen

In onze collectie vindt u voordelige basic rugtassen. Dit zijn de 15,4 inch laptop rugtassen met weinig extra's. Uiteraard wel altijd voorzien van het beschermvak voor de laptop. Daarnaast zijn allerlei uitbreidingsopties mogelijk:

● extra vakken voor bijv. telefoon
● toevoeging van een organizer, voor extra overzicht
● bredere gewatteerde schouderriemen
● extra gewatteerde rugvlakken
● verborgen ritsen om diefstal tegen te gaan

Naast onze collectie rugtassen kunt u ook een kijkje nemen bij 15,4 inch schoudertassen. Misschien vindt u dit prettiger dragen. Naast 15,4 inch laptop rugtassen bedrukken ook borduren mogelijk Een opdruk in kleur is altijd mogelijk. Extra slijtvast is echter een mooie borduring. Deze druktechniek kan direct in max. 16 kleuren geplaatst worden. De prijs is afhankelijk van de gewenste grootte van de plaatsing. Des te groter u wilt borduren des te hoger de prijs. Deze techniek is niet voor iedere rugtas geschikt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Altijd drukproef en sample op zicht

Nieuwsgierig naar één van onze producten? Vraag dan op zicht een proefexemplaar aan van uw meest favoriete tas. We sturen u geheel vrijblijvend op zicht de 15,4 inch rugtas toe. Benieuwd hoe we de rugtas kunnen drukken? Stuur dan uw wensen voor de opdruk in. Middels een drukproef tonen wij u hoe wij uw gekozen 15'4 inch laptop tas kunnen bedrukken. Ook wanneer u direct bestelt: u ontvangt altijd een drukproef ter controle.