Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd


15,6 inch laptop rugtassen

In deze categorie vindt u alle rugtassen die geschikt zijn voor een 15,6 inch laptop. Laat als relatiegeschenk eens 15,6 laptop rugtassen bedrukken met eigen logo of tekst. Zo stuurt u uw bedrijfsgegevens de straat op! Ontdek alle modellen. Wij bieden stevige, stoere laptop rugtassen aan in allerlei varianten. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen, zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur uw klant of medewerker veilig de straat op met een laptop. Onze rugtassen beschermen waardevolle spullen, zelfs tegen diefstal. Scholieren dragen tegenwoordig allemaal een rugtas, bestel rugtassen met extra voering om striemen of andere klachten te voorkomen. Gewatteerde schouderriemen en rugvlakken dragen nu eenmaal prettiger.

Weergave:TegelsLijst

Boost uw bedrijf door 15,6 inch laptop rugtassen te bedrukken

U heeft een idee voor een nieuwe promotiecampagne? 15,6 inch laptop rugtassen bedrukken is een goede keuze. U boost op een gebruiksvriendelijke manier uw bedrijf. De rugtassen zijn namelijk geschikt voor dagelijks gebruik. De ontvanger doet u er een groot plezier mee. Onze rugtassen dragen comfortabel, hebben verschillende vakken en zijvakken en optioneel kunt u kiezen uit vele extra's. Geschikt om ruim in te zetten, bij jubilea of feestelijkheden. Ook uw medewerkers zullen een rugtas waarderen. Dit is zeker het geval wanneer er afwisselen op kantoor en thuis wordt gewerkt. Bestellen en bedrukken van 15,6 inch laptops kan al v.a. 5 stuks. Ontdek alle variaties.

Diverse mogelijkheden voor 15,6 inch laptop rugtas

Waar wilt u dat een rugtas aan voldoet? Misschien heeft u bepaalde eisen of wensen. We zetten de standaard en bijzondere mogelijkheden voor 15,6 inch laptop rugtassen voor u op een rijtje:

● waterdichte 15,6 inch laptop rugtas
● 15,6 inch laptop én tablet rugtas
● stevige 15,6 inch laptop rugtas
● beveiligde 15,6 inch laptop rugtas (tegen diefstal)
● extra gewatteerde 15,6 inch laptop rugtas
● 15,6 inch laptop rugtas met extra veiligheidsvakken en zijvakken

De keuze is enorm. Natuurlijk zijn er nog meer opties, maar het zijn er teveel om op te noemen. Laat u verrassen door onze productomschrijving. Heeft u vragen? Stel ze ons. Dit kan eenvoudig per telefoon, mail of direct via de snelle offerte button.

Veilig 15,6 inch laptop rugtassen bestellen

Of u nu onbedrukt of bedrukt een bestelling in onze webshop plaatst, u wilt graag zeker van uw zaak zijn. We proberen zoveel mogelijk productinformatie te plaatsen. Ook vindt u bij ieder product meerdere foto's om u de juiste indruk te geven. Maar kleurinstellingen kunnen net een andere weergaven van een foto geven. Om niet teleurgesteld te worden in uw bestelling adviseren wij u vooraf een proefexemplaar te bestellen. Haastige spoed is immers zelden goed. Beoordeel op uw gemak op het werk of thuis de rugtas. Is deze praktisch en sterk, dan kunt u alsnog de bestelling plaatsen. Wel zo veilig.

Gegarandeerd de juiste druk, altijd een drukproef vooraf

Maakt u zich zorgen over de opdruk? Dit hoeft niet. Wij maken standaard gebruik van digitale drukproeven. Deze ontvangt u altijd voordat uw bestelling in productie gaat. Zo voorkomen we fouten in de drukgrootte en drukkleur. De digitale drukproef geeft u een visueel beeld van de rugtas met logo. Fouten kunnen we er gemakkelijk uithalen en aanpassen. Wilt u 15,6 inch rugtassen laten bedrukken? Stuur bij uw bestelling het logo mee of mail deze voor een geheel vrijblijvende drukproef. Is alles akkoord? Dan ontvangt u in circa 5 tot 10 werkdagen uw gepersonaliseerde opdracht.

Klein inkopen kan ook, kleine aantallen 15,6 inch rugtassen bedrukken

Een goede laptop rugtas is geen voordelig artikel. In tegenstelling tot pennen, die u vaak per honderden of duizenden inkoopt, is dit voor een rugtas natuurlijk niet het geval. U geeft deze immers aan mensen die u een warm hart toedraagt. Bestel daarom gewoon het aantal dat u nodig heeft. Maak gebruik van onze kleine aantallen offerte button, snelle button of de gewone offerte button. Uiteraard staan heel veel rugtassen al met een lage minimale afname op onze site. U kunt onbedrukt of bedrukt 15,6 inch laptop rugtassen bestellen.