Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd15 inch laptop rugtassen bedrukken

Plaats uw logo op stevige 15 inch laptop rugtassen. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u tegen de scherpste prijs diverse modellen 15 inch laptop rugtassen bedrukken. Stuur uw medewerkers veilig op pad of naar huis. Onze tassen beschermen optimaal een laptop doordat het vak voorzien is van foam. Ontdek alle modellen, in een of meerkleurige uitvoering. Bestellen is mogelijk v.a. lage aantallen. Natuurlijk bedrukken wij vakkundig uw logo of tekst op de rugtas. Alle rugtassen in deze categorie zijn geschikt voor maximaal 15 inch laptops.

Weergave:TegelsLijst

Uitstekende 15 inch laptop rugtassen bedrukken

We durven rustig aan te geven dat onze rugtassen uitstekend presenteren. De tassen zijn geschikt voor dagelijks of intensief gebruik. Bestellen is mogelijk in verschillende prijsklasses. De prijs is afhankelijk van alle toevoegingen, zoals extra vakken en ritsen e.d. Hieronder alvast een aantal opties:

● gevoerde 15 inch laptop rugtassen
● 15 inch laptop rugtassen met oortelefoondoorgang
● 15 inch laptop rugtassen met ruimte voor tablet of telefoon
● 15 inch laptop met organizer
● check in controle vriendelijke 15 inch laptop rugtas

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld ook modellen met mesh-zijvakken, voor het meenemen van waterflesjes. Ook zijn er anti-diefstal modellen, die verborgen ritsen hebben. Bekijk rustig alle mogelijkheden.

Decoreermogelijkheden voor 15 inch laptop rugtassen

We hebben diverse drukmachines die goed en scherp uw logo en/of tekst kunnen plaatsen. Afhankelijk van de opbouw van uw logo kiezen we voor onderstaande decoreermogelijkheden:

● zeefdruk, maximaal 1 tot 4 kleuren
● transferdruk, maximaal tot 6 kleuren
● full colour druk
● burduring

Mail ons uw wensen. We kunnen zonder verplichting een drukproef laten maken door onze grafische afdeling. Bent u tevreden over de druk, bestel dan eenvoudig online.

Vertrouwd 15 inch laptop rugtassen bestellen met proefexemplaar vooraf

U hoeft niet lukraak een bestelling online te plaatsen. Rugtassen maken deel uit van het dure segment relatiegeschenken. U wilt dan wel de zekerheid dat u iets bestelt dat goed is. Daarom biedt PrimaRelatiegeschenken u de mogelijkheid tot het bezichtigen van een proefexemplaar naar keuze. Aan de hand van een proefexemplaar kunt u vaak beter een keuze maken. U vindt de samplebutton bij ieder product. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Verspreid uw logo door 15 inch laptop rugtassen te laten bedrukken

15 inch laptop rugtassen zijn breed inzetbaar. Uw logo drukken we doorgaans op het voorvak. Zo is uw logo door iedere passant te zien. Uiteraard gaat het niet alleen om de passanten. U wilt ook in een goed daglicht komen te staan bij (vaste) relaties, medewerkers en (nieuwe) klanten. Verras eens met een kwaliteitsrugtas. Rugtassen zijn handig op de fiets, in de bus of op reis. Door de goede schouderriemen is een rugtas makkelijk te dragen en men heeft de handen vrij voor iets anders. Ontdek onze uitgebreide collectie. Heeft u belangstelling? Neem dan gewoon even contact met ons op.