Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Aanstekers bedrukken

Voor een succesvolle promotie of een leuk relatiegeschenk kunt u aanstekers laten bedrukken. Hier treft u goedkope aanstekers voor éénmalig gebruik, hervulbare, elektronische aanstekers, maar ook staafaanstekers, BBQaanstekers en kaarsenaanstekers. Geschikt om cadeau te geven in diverse branches. Een aansteker kunt u laten bedrukken met een logo, tekst of reclameslogan. Dit kan op één zijde van de aansteker, maar ook op 2 zijdes. U kunt zelfs uw eigen aansteker geheel custom made laten ontwerpen door te gaan voor de full colour bedrukte aanstekers. Bij deze aanstekers bedrukken wij de sleeve geheel rondom met uw eigen ontwerp. Keuze genoeg!

- Levering in alle aantallen, vraag een offerte voor kleinere of grotere aantallen - Gratis proefexemplaren om te testen 

Weergave:TegelsLijst

Veilig aanstekers laten bedrukken

Veiligheid voor u en onze kinderen staan bij onze aanstekers voorop. Al onze aanstekers zijn uitgerust met een kinderbeveiliging. De iets duurdere exemplaren hebben tevens een gasstop, een schokbestendige bodem, een veiligheidsvlam of een vlamregelaar. Aanstekers door ons laten bedrukken betekent dat u een goed en deugelijke aansteker cadeau geeft. Verkrijgbaar in vele gangbare kleuren, maar ook in pasteltinten en in opvallend goud- of zilverkleur. Onze goedkoopste aanstekers zijn in de regel wegwerpaanstekers, onze duurdere aanstekers kunt u navullen.

Wat hebben wij u te bieden?

- u kunt gratis proefexemplaren aanvragen
- wij verzenden uw bestelling gratis
- maken voor u gratis een digitale drukproef
- wij drukken professioneel uw aanstekers in zeefdruk of full colour
- wij bieden diverse merken aan, waaronder Cricket, Tokai en Bic
- met uitzondering van Bic aanstekers, kunt u bij ons elk gewenst aantal bestellen
- wij leveren, indien u dit wenst, snel binnen 4 dagen

Informeren naar de mogelijkheden

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Nieuwsgierig naar onze samples? Mail met ons via info@primarelatiegeschenken.nl, bel ons op 085 792 0094 of chat met ons. We willen u graag leren kennen.