Aanstekers bedrukken klein aantal

Voor een kleinere activiteit niet teveel aanstekers kopen? Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u ook kiezen voor het bedrukken van aanstekers in kleine aantallen. Bij een kleine aantal kunt u denken aan het laten bedrukken van 50 of 100 aanstekers. Maar ook 250 stuks aanstekers valt nog in de categorie van weinig aanstekers bestellen. Soms voor gebruik op het werk, soms voor een kleine toepassing buiten het bedrijf. Eenvoudig een offerte aanvragen voor de aansteker naar keuze. Wanneer u uw logo inzendt of tekst doorgeeft plaatsen wij uw beeldmerk of reclameslogan met professionele druktechnieken op de aansteker. Omdat wij met onze eigen drukkerij werken kunnen wij u ook voorzien in prachtig bedrukte aanstekers vanaf kleine startaantallen.

aanstekers bedrukken kleine oplage

Aanstekers bedrukken kleine aantallen van goede kwaliteit

Het geven van een leuk geschenk aan uw klant is een van de doelstellingen van het aanschaffen van aanstekers. Maar u wilt uiteraard met uw aanstekers wel goed voor de dag komen. De kwaliteit van de aanstekers spreekt hierbij een belangrijke rol. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan aanstekers. Zo heeft u al aanstekers voor een paar centen. U kunt in een klein aantal goedkope aanstekers bedrukken, kiezen voor de wat exclusievere modellen maar ook gaan voor de staafaanstekers, de BBQaanstekers, de gasaanstekers of de kaarsenaanstekers. Een aantal merken hebben een echte naam opgebouwd en voorzien in sterk en goed cadeau. Denk hierbij aan onze aanstekers van Tokai, Cricket en Unilite. Zelfs Tom hebben wij in het assortiment. En al deze merken kunt u in kleine aantallen bestellen. En wat dacht u van het assortiment van Bic. Marktleider in bedrukte aanstekers.

Hoe worden mijn aanstekers bedrukt?

Een klein aantal aanstekers wordt op dezelfde wijze gedrukt als grote aantallen. U boet dus niet aan kwaliteit in. Dat is ook wat we niet willen. Een aansteker dient voor een gebruiker een blijvende herinnering te zijn aan uw bedrijf. Zodat u een eersteklas reclameartikel kunt geven. Een pluspunt van aanstekers is dat er ruimte is om uw beeldmerk royaal te plaatsen. Daar zit uw winst. U kunt uw aanstekers aan beide zijden laten bedrukken. Aan de ene kant het logo en aan de andere kant alle bedrijfsgegevens. Met zeefdruk of een full colour opdruk schept u een fantastisch artikel met een uitzonderlijke uitstraling.

Wat bieden wij u allemaal?

- Aanstekers gratis als proefexemplaar bestellen
- Gratis een digitale drukproef vooraf
- Aanstekers vanaf kleine aantallen bedrukken
- Gratis verzending naar 1 adres in Nederland en België
- De beste merken, zoals Bic, Cricket en nog veel meer
- De voordeligste prijzen
- Een uitgebreid kleurenpalet, waaronder pasteltinten
- Aanstekers met kinderbeveliging, schokbestendige bodem, vlamregelaar en gasstop
- Keuze uit wegwerpaanstekers, elektronische aanstekers, aanstekers voor BBQ, kaarsen, gasfornuis enstaafaanstekers
- Snelle levering, naar wens al in 4 werkdagen

Contact met ons

Overtuigd van onze aanstekers? Of juist nieuwsgierig? Bestel gratis samples en kies op uw gemak thuis de aansteker die u voor uw bedrijf wilt laten bedrukken in een kleine startaantallen. Laat ons uw aantal weten, zend uw logo en wij zorgen voor de rest. Behoefte aan contact met ons? Mail ons via info@primarelatiegeschenken.nl, bel ons op 085 792 0094 of chat met ons. We willen u graag ontmoeten. Uw keuze al gemaakt? Bestel dan direct uw aanstekers hier!

Contactformulier