Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Aanstekers kleine oplage

Waarom aanstekers bedrukken in kleine oplages? De vraag naar aanstekers is wellicht iets minder geworden doordat er minder rokers zijn, daarom kun je aanstekers nu ook in kleinere oplages bestellen. Dat kan zijn voor bijvoorbeeld een éénmalige actie, een beurs, feestje of andere (speciale) gelegenheid. Aanstekers kunnen gelukkig ook voor andere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld om waxinelichtjes, kaarsen of de barbecue aan te steken. Een bedrukte aansteker valt meer in het oog . Laat dus de aansteker bedrukken met een goede tekst of logo op één of beide zijden. Dit relatiegeschenk of promotieartikel dat je gratis aanbiedt aan klanten als leuk presentje of als bedankje, zal men blijven gebruiken. Handig om zo’n item in je keukenlade of voorraadkast te hebben. Een prima manier om goedkoop reclame te maken voor jouw zaak en klanten blijvend aan je te binden.

Weergave:TegelsLijst

Welke keuzes maken in aanstekers bedrukken?

Kies een bepaald soort aansteker wat bij jouw onderneming past. Dit kan kleurrijk of juist stoer zijn. Misschien verkoop jij wel barbecues of rookwaren waar een bepaald type aansteker goed bij past maar dit is niet noodzakelijk gezien de ruime keuze. Dit kan zijn:

• Aanstekers voor éénmalig gebruik
• Navulbare aanstekers
• Elektronische aanstekers
• Kaarsaanstekers
• Barbecueaanstekers
• Staafaanstekers

Zo zijn er veel keuzes om klanten ‘tevreden’ te stellen. Wanneer je naar een beurs gaat, is het veelal een éénmalige weggeefactie maar in je winkel of bedrijf kun je een bepaald soort aanstekers structureel aanbieden bij een aankoop. Tevens kan een dergelijk presentje gegeven worden als een bedankje. Het hoeven zeker niet altijd grote cadeaus te zijn, klein maar fijn dus. Te klein aantal besteld? Nabestellen kan uiteraard altijd.

Aanstekers bedrukken in kleine oplage midels verschillende druktechnieken

Wij werken met diverse druktechnieken, dat ligt dus helemaal aan het artikel dat bedrukt moet worden. Voor aanstekers is met name de zeefdruk, tampondruk of fullcolour bedrukking. Overleg dit van tevoren met ons en laat een duidelijke offerte maken. Zowel een kleine oplage als grote oplage bestellen is mogelijk. Je krijgt eerst een gratis drukproef om te bekijken of de aansteker er naar wens uitziet. Zo niet, dan kunnen er nog wijzigingen aangebracht worden. Kies voor zeer kleurrijke aanstekers of juist voor één kleur waarbij het logo juist duidelijk zichtbaar is. Er zijn ook leuke doorzichtige aanstekers om te bekijken hoe lang deze nog meegaat of wanneer de aansteker weer bijgevuld moet worden. Extra lange aanstekers zijn handig in gebruik in de horecabranche en voor de barbecue. Extra veilig dus. Dus; keuze genoeg in aanstekers, bedrukken op meerdere manieren, kleine oplage mogelijk!

Wensen van de klant belangrijk

Wij doen er alles aan om aan jouw wensen tegemoet te komen. Een bestelling is nog niet definitief voordat je voor de drukproef akkoord hebt gegeven. Je kunt altijd nog kleurwijzigingen doorgeven of aantallen wijzigen. Wij vinden een flexibele en open instelling belangrijk.