Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd


Aanstekers full colour

Een promotieartikel dat gaat als een lopend vuurtje zijn full colour bedrukte aanstekers. Het merk Flameclub, Tokai of Cricket zijn in deze categorie aanwezig om uw logo, foto, afbeelding of illustratie full colour te kunnen weergeven. De opdruk kan enkel- of dubbelzijdig. Brede en slanke, elektronische en navulbare aanstekers. Daarnaast presenteren we van Cricket een aantal mooie exemplaren die geheel custommade gemaakt kunnen worden. Hierbij worden uw aanstekers all around full colour gedrukt. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen. Direct online tegen de scherpste prijzen. Alle aanstekers zijn TÜV-gecertificeerd en hebben een kinderbeveiliging. 

Weergave:TegelsLijst

Full colour bedrukte aanstekers met foto of logo

Onze selectie aanstekers is geschikt voor het drukken van logo's, foto's, tekst, afbeeldingen en tekeningen. U maakt uw eigen ontwerp. Afhankelijk van de keuze van de aansteker wordt dit ontwerp all around gedrukt of enkel- en dubbelzijdig. Het is mogelijk om aan beide zijden een verschillende opdruk te plaatsen. U combineert afbeeldingen met tekt en kleur. Het is zelfs mogelijk om uw aanstekers in een eigen huisstijl kleur te laten maken. Full colour bedrukte aanstekers met foto of logo kunt u al binnen 6 werkdagen na akkoord op de drukproef ontvangen.

Betrouwbare merken met een betrouwbare druk

Aanstekers full colour bedrukken met foto of logo. Van Cricket, Tokai of Flameclub. Oneindige mogelijkheden in kleur en ontwerp. Met keuze uit witte, zwarte of hoogglans zilverkleurige kap. Met een elektronische aansturing of door middel van een vuursteentje. Er zijn zelfs modellen met een shockproof boden en een gasstop. Bestellen kan v.a. 250 stuks. Des te meer u bestelt des te lager de prijs. Wenst u een sample vooraf? Deze vraagt u gratis aan met de sample aanvraag button die u bij ieder product vindt.

Foto of kleurrijk logo op aanstekers snel laten bedrukken

U plaatst snel en probleemloos een opdracht voor full colour bedrukte aanstekers via onze site. U vult het aantal, de druktechniek en uw gegevens in, waarna u de bestelling verzendt. U ontvangt direct een orderbevestiging in uw mailbox. We nemen daarna contact met u op en u ontvangt van ons een drukproef via de mail. Foto's op aanstekers bedrukken geeft het meest optimale resultaat wanneer scherpe foto's worden meegestuurd. Kleurrijke logo's met kleurverloop, schaduwen en rasters kunnen probleemloos worden gedrukt. Full colour bedrukte aanstekers zijn  een perfect afgestemd relatiegeschenk voor uw bedrijf. Vraag nu een offerte voor de aansteker naar keuze. Met onze snelle levertijden en snelle respons helpen we u graag verder.