Aanstekers in kleine aantallen bedrukken, snelle levering mogelijk

100, 250 of 300 aanstekers laten bedrukken? Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u voordelig kleine aantallen aanstekers bedrukken. Een kleine afname aanstekers voor als u een klein evenement heeft, een kleinere onderneming bent of gewoon geen grote voorraden wilt hebben. Naar wens is het ook mogelijk aanstekers snel te leveren. De standaard levertijden variëren van 7-12 werkdagen, maar in de spoedservice kunnen wij deze levertijden aanzienlijk verkorten. Bent u vergeten promotieartikelen te bestellen, is uw promotie idee kort voor een beurs ontstaan of heeft u een onverwachte gebeurtenis? Maakt u zich dan niet ongerust, wij zorgen dat u op tijd aanstekers geleverd krijgt met uw eigen reclame.

Kleine afnames goedkoop online bestellen

Des te meer artikelen u bestelt, des te lager de prijs. Maar ook onze kleine afnames kunt u tegen gunstige voorwaarden bestellen. Met opdrukmogelijkheden in zeefdruk of in full colour. Zo bestelt u het aantal dat u voor uw aankomende promotie wilt gebruiken. U heeft geen groot budget nodig en u beschikt toch over een gewaardeerd markeringartikel. Aanstekers zijn kleine, handzame artikelen die men zo even in tas of jas steekt. Ook liggen er in diverse laden thuis aanstekers die voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Daarom is dit artikel niet alleen geschikt voor de horeca, maar is het een allround artikel. En dat is nu net de reden dat we deze gewilde geschenken in kleine aantallen voor u kunnen bedrukken.

Mogelijkheden voor de snelle leveringsservice

Wanneer u aanstekers snel wilt laten bedrukken en ontvangen dient u beschikbaar te zijn voor het goedkeuren van de drukproef. We willen er namelijk zeker van zijn dat onze artikelen naar uw wensen worden gepersonaliseerd. Snel aanstekers laten bedrukken, betekent snel schakelen. Wij regelen alles voor u, u hoeft alleen maar de drukproef goed te keuren. Om te late leveringen te voorkomen maken we gebruik van de expresse zending of een ochtend- of middaglevering de volgende dag. De snelle leveringsservice is ook van toepassing voor de kleine afnames.

Welke aanstekers gaat u bestellen?

U heeft ruime keuzemogelijkheden, zowel in uitvoering, groote, materiaal en kleur. De standaardkleuren omvatten vaak zwart, rood, blauw, geel, groen en oranje. Daarnaast zijn er neonkleurige aanstekers en luxe zilverkleurige aanstekers. Duokleurige aanstekers met een zwarte of zilverkleurige cap zorgen voor net een andere uitstraling. En u kunt ze allemaal vanaf kleine aantallen laten bedrukken. Wie het dichtst bij het vuur zit warmt zich het best. Hiervoor zorgt een perfecte keuze aan een aansteker die past bij uw bedrijfsprofiel. Bestel kleine aantallen aanstekers gewoon online in onze webshop. U vindt er overzichtelijk gepresenteerd wegwerpaanstekers, elektronische, BBQ, keuken en navulbare modellen. Wilt u zeker zijn van ontvangst van een tijdige bestelling? Mail ons of bel ons, dan zetten wij meteen alles voor u in gang. 

De werkwijze van PrimaRelatiegeschenken

We bieden u een totaalconcept. Dit betekent achteraf geen vreemde verrassingen. U weet vooraf wat u moet betalen en u weet wat u krijgt en wannneer u uw bestelling ontvangt. U krijgt meteen een orderbevestiging in uw mailbox, we nemen contact met u op over de bedrukking, we sturen u de drukproef, de orderbevestiging en de leverdatum. Tot slot mailen we u nog wanneer de order onderweg is. Na levering en wanneer alles naar wens is, maken we de factuur op. Heeft u tussendoor vragen? U kunt contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, in het weekend via mail en het contactformulier. Zo kunt u met zekerheid kleine aantallen aanstekers bedrukken of aanstekers in een snelle levering bestellen.

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent