Aanstekers laten maken

Denkt u er over na om aanstekers te laten maken voor uw eigen bedrijf? PrimaRelatiegeschenken presenteert u in een overzichtelijke online webshop diverse mogelijkheden. Van goedkope wegwerpaanstekers tot luxe bbq-aanstekers. De gewone aanstekers zijn gewild in de bouw, de horeca en de transport, de bbq-aanstekers, staafaanstekers, gasaanstekers en kaarstenaanstekers zijn geliefd in alle branches, handig namelijk voor gebruik in en om het huis, in elk seizoen. Kijkt u bij de verschillende designs van verschillende merken. Zo kunt u bijvoorbeeld aanstekers van Cricket, Tokai of Unilite laten maken. Nog mooier is om de aanstekers zo te maken dat het lijkt alsof de aansteker speciaal voor u is vervaardigd. Hoe dat kan? Kijk bij onze full colour bedrukte Cricket aanstekers. Of laat geweldige aanstekers van Bic maken!

aanstekers laten maken

Aanstekers laten maken van uitstekende kwaliteit

PrimaRelatiegeschenken heeft allerlei soorten aanstekers in de collectie. En allemaal aantrekkelijk geprijsd. U ziet de kwaliteitsaanstekers van Tokai en Cricket maar ook de uitgebreide collectie Bic aanstekers komt aan bod. Kwaliteit staat bij ons voorop. Niet alleen voor het gebruik, maar ook voor materiaal, zoals kunststof en metaal, en de bedrukking, zoals zeefdruk of graveren. Zo kunt u bij ons uitstekend voor de dag komen met uw eigen bedrukte aanstekers. Blauwe, rode, gele aanstekers, of aanstekers in pasteltinten laten maken of juist gaan voor de  exclusieve lijn, zoals de goud- en zilverkleurige aanstekers. Wanneer u deze aanstekers voor uw bedrijf laat maken met een zwarte opdruk, heeft u een voortreffelijk zakengeschenk. Voor een beetje extra uitstraling kunt u ervoor kiezen om aanstekers te laten graveren. Dit kan met alle metalen en aluminium uitvoeringen. U ziet het, u kunt goedkope aanstekers laten maken maar ook gaan voor de hele luxe exemplaren.

Veilige aanstekers, wel zo geruststellend

Aanstekers zijn geen kinderspeelgoed. Daarom zijn al onze aanstekers uitgerust met een kinderbeveiliging. Daarnaast zijn de iets duurdere, maar ook nog voordelige, aanstekers voorzien van een safety vlam, een schokbestendige bodem en een gasstop. Veiligheid staat voor ons voorop. Het is geruststellend dat u aanstekers kunt laten maken die veilig kunnen worden gebruikt door de gebruiker. Want u wilt toch graag een beetje pronken als bedrijf met een leuk en goed promotiegeschenk. Dit vergemakkelijkt de keuze, want aanstekers blijven onverminderlijk populair.

Aanstekers maken, een goede keuze

Net als pennen zijn aanstekers goedkoop in aanschaf. Aanstekers verdwijnen in tas, jas en auto. Overal vinden we of liggen aanstekers met een logo van een bedrijf. En dat is goed. Want uw reclame gaat zo van klant naar klant. Ook uw aansteker zal van eigenaar wisselen. En dat is meteen de reden waarom dit artikel zo gewild is. Eén aansteker wisselt in een aantal jaren doorlopend van eigenaar, dus uw aansteker maakt reclame voor uw bedrijf zonder dat u het in de gaten heeft. Sla twee vliegen in één klap en laat aanstekers maken met een extra gebruikersfunctie. Bestel bijvoorbeeld aanstekers met een flesopener of met een LED-lampje. Meer gebruiksgemak betekent vaker gebruikt, uw logo komt nog vaker in beeld!

Samples van aanstekers aanvragen?

We maken het u graag gemakkelijk. Want wij zijn overtuigd van onze producten. Wilt u ook hetzelfde ervaren? Kies vanuit uw stoel de mooiste samples, wij sturen deze gratis toe. Daarna kunt u rustig de bestelling plaatsen en het logo mailen waarna wij de drukproef maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag het ons via info@primarelatiegeschenken, bel ons op 085 792 0094 of chat met ons. Staat uw keuze al vast? Bestel dan meteen hier!

 

Contactformulier