Aanstekers met eigen naam, Tekst op aanstekers drukken

Aanstekers met tekst bestellen? Plaats uw eigen bedrijfsnaam, logo of bedrijfsgegevens op een aansteker. We reiken u een breed assortiment aan in aanstekers met eigen naam. Bestellen kan al vanaf 100 stuks. U plaatst eenvoudig de order online. In geordende categorieën kiest u het product die u het meest aanspreekt. Zoek op kleur, prijs en merk. U ontdekt verschillende merken, zoals Bic, Tom, Tokai en Unilite. In elke prijsklasse is een aansteker te vinden in de kleur die past bij uw bedrijf. Naast gangbare kleuren, treft u neonkleuren en de luxe kleuren goud en zilver. En wilt u een aansteker in uw eigen bedrijfskleur, dat kan met een full colour sleevedruk.  

Hoe plaatsen wij uw bedrijfsnaam op aanstekers

U wilt graag dat aanstekers goed bedrukt worden. Het logo wilt u wellicht graag in uw eigen bedrijfskleuren. U kunt zelf de kleur(en) van de opdruk kiezen. Er geldt geen toeslag voor stijlvolle kleuren zoals goud en zilver. We kunnen in een legio aan kleuren drukken. We plaatsen uw naam of tekst aan één kant of aan beide kanten van de aansteker. U kunt aan beide kanten dezelfde opdruk doen, maar ook wisselen van druk. Tekst kunt u ons mailen, aangevuld met het gewenste lettertype en drukkleur. Wilt u ook uw bedrijfslogo plaatsen? Dan ontvangen we graag uw logo in EPS- of PDF-formaat.

Elektronische aanstekers

Keuzemogelijkheden aanstekers drukken

De aanstekers van Bic zijn erg populair. U vindt ze in bijna elke supermarkt. Bic is marktleider. Niet alleen voor de onbedrukte exemplaren maar ook in de promotionele branche. Kiest u voor klasse, dan kiest u voor Bic. Want met Bic trekt u de aandacht van al uw klanten, relaties en bezoekers. Kies voor een full colour druk, metallic druk, sandpaper druk of een glow in the dark druk. U scoort ermee alsof het warme broodjes zijn. Liever een gunstig geprijsde aansteker bestellen? Dan offreren we u graag de aanstekers van Unilite. Betaalbare aanstekers die middels zeefdruk voorzien worden van uw tekst. In het middensegment bieden we u Tokai en Tom aanstekers. Tokai heeft een aantal modellen die all around bedrukt kunnen worden.

Wegwerpaanstekers

Wat hebben wij u te bieden?

Voor kleine en grote gelegenheden bent u voor aanstekers met naam bij ons aan het juiste adres. Aanstekers met een vuursteentje, elektronische aanstekers, merkaanstekers, navulbare aanstekers of staafaanstekers, we tonen het u allemaal. Met onze lage minimalen aantallen ligt een scherp aanbod voor het grijpen. Maak gebruik van de marketingmogelijkheden die aanstekers u bieden. Iedere bezoeker of klant vindt het aangenaam om iets te krijgen, zomaar, omdat het kan. En ze zullen u erom waarderen. Een aansteker is altijd handig. Voor als er iets onverwachts voorvalt, voor het aansteken van de BBQ of een kaars. Wanneer u dicht bij uw klant bent, profiteert u het meest. Daarom ontvangt u van ons een totaal ontzorgend pakket. We regelen alles voor u. Samples, offertes, drukproeven, zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen zaken. We geven u vakkundig advies, we denken met u mee over de mogelijkheden en we zijn bijna overal en altijd bereikbaar. Kies uit de vele kleuren, modellen, maten en uitvoeringen. Het bedrukken van aanstekers met naam kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Navulbare aanstekers

Bedrukkingsmogelijkheden

Wij bedrukken aanstekers met professionele drukmachines. We zorgen ervoor dat uw bestelling op rolletjes loopt. Samples ontvangt u doorgaans in 3 dagen, een offerte maken we nog dezelfde dag. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor aanstekers met uw eigen naam? We geven u graag een overzicht van onze beschikbare druktechnieken:

  • Zeefdruk in 1 t/m 4 drukkleuren
  • Digitaal druk in full colour
  • All-around druk in full colour
  • Matte of glanzende druk in full colour
  • Metallic effecten in full colour
  • Glow in the dark druk
  • Highgloss druk
  • Sandpaper effect druk
  • Glitter texture druk
  • Reliëf druk

Elke drukmethode heeft een scherp drukresultaat. Nieuwsgierig naar een van bovenstaande opvallende druktechnieken. Ook hiervoor kunt u een sample aanvragen. Middels een visual kunnen we u tonen hoe uw tekst op een aansteker met een bepaalde druktechniek er uit komt te zien. Helemaal gratis. 

 

 

Contactformulier