Aanstekers met reclame

Wilt u aanstekers met reclame bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs? In onze online webshop vindt u een afwisselend aanbod in goedkope aanstekers en duurdere aanstekers. Overzichtelijk gepresenteerd en met één druk op de knop geeft u de bestelling door, vraagt u een offerte of een testexemplaar aan. Of u nu een grote of een kleine hoeveelheid aanstekers met reclame wilt bestellen. Onze staffelprijzen met aanstekers voorzien van een reclameboodschap beginnen al vanaf 100 en 250 stuks. Bij een onbedrukte levering kunnen wij zelfs al vanaf 50 stuks leveren. U kunt kiezen uit goedkope wegwerpaanstekers of de duurdere merkaanstekers, zoals Tokai of Cricket.

aanstekers met reclame

Ons assortiment

Op onze site tonen wij u een uitgebreid aanbod in aanstekers. Zo ontdekt u wegwerpaanstekers, elektronische aanstekers, staafaanstekers, bbqaanstekers en kaarsenaanstekers. Vele branches kiezen voor een aansteker, vooral in de bouw, de horeca en transport. Vele inkopers van promotieartikelen hebben ook met veel plezier de barbecueaastekers en staafaanstekers gekocht, handig voor in en om het huis. Ook slaan de aanstekers van bekende merken zoals Tokai, Crikcet en Unilite aan. U kunt dus vele types aanstekers voor divers gebruik bij ons kopen.

Welke aanstekers met reclame wilt u?

U kiest uw aanstekers voor een beoogde klant of relatie. Voor een beurs, een activiteit of een festiviteit. Kijk daarom naar ons ordelijk aanbod. Hier ontdekt u wat past bij de gelegenheid. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We hebben een jarenlange ervaring in het bedrukken van aanstekers met reclame. Wij kunnen uw logo bedrukken, een reclameslogan plaatsen, maar we kunnen de aanstekers ook graveren. Naast goedkope aanstekers kunt u uw reclame plaatsen op luxe en gerelateerde aanstekers. Of kiest u liever voor een extra gebruiksgemak, zoals een aansteker met flesopener of met LED-verlichting.

Veiligheid voorop met aanstekers met reclame

Onze reclameaanstekers zijn veilig en daarom allemaal uitgerust met kinderbeveiliging. Daarnaast treft u diverse modellen met een gasstop, vlamregelaar of shock-proof-bodem. Zo weet u zeker dat klanten een betrouwbare aansteker ontvangen en deze op een veilige manier kunnen gebruiken. Een shock-proof-bodem vindt u onder andere op: Cricket Feudor, Cricket Original, Cricket Electronic, Slider Electronic en Slider Electronic HC.

Samples van aanstekers aanvragen

Bent u overtuigd van het voordeel van een aansteker met reclameopdruk? U kunt de aanstekers als goedkope promotieartikel aanschaffen en weggeven. Aanstekers wisselen nogal eens van eigenaar. Wist u dat uw aansteker bij meerdere klanten terechtkomt? Zo kunt u jarenlang profiteren van een aansteker met reclame, en nog veel langer als u kiest voor een navulbare aansteker. Kies ook voor deze goedkope relatie-item. Vraag gratis testexemplaren en kies op uw gemak op het werk een gepast item. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op door middel van ons contactformulier, mail ons via info@primarelatiegeschen, bel ons op 085 792 0094 of chat met ons. Meteen de beste aanstekers bestellen? Klik dan hier!

Contactformulier