Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


LevertijdActivity trackers

Innovatief relatiegeschenk, activity trackers bedrukken met eigen logo. Exclusief geschenk met vele gebruiksmogelijkheden. Voorzien van de nieuwste snufjes, te leveren in diverse uitvoeringen met diverse gebruiksopties. Met keuze uit eenvoudige en zeer uitgebreide modellen. Ideaal geschenk voor allerlei activiteiten buitenshuis. Met het display kunnen diverse prestaties worden bijgehouden. Zoals tijd, afstand en calorieverbruik. Daarnaast zijn opties zoals een slaapmonitor, hartslag- en bloeddrukmeter en zuurstofgehalte-meter mogelijk. Uiteraard met weergave van tijd en datum. Onze collectie omvat deels een niet te bedrukken assortiment en een deels te graveren/bedrukken assortiment. 

Weergave:TegelsLijst
 • ABS tracker Gerard

  ABS tracker Gerard

  € 3,30
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Prixton activity tracker AT801

  Prixton activity tracker AT801

  € 10,88
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • MUEVE WATCH - Health smartwatch

  MUEVE WATCH - Health smartwatch

  € 11,78
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Bluetooth activity trackers bedrukken

Met de bluetooth activity tracker kunt u moeiteloos en draadloos gegevens uitwisselen met een ander apparaat. Er zijn een aantal bluetooth modellen beschikbaar. U kunt de bluetooth op uw apparaat inschakelen of uitschakelen. Met een gratis app heeft u bovendien inzicht in al uw prestaties. Het bedrukken van activity trackers is lastig, we bieden daarom als optie graveren aan. Er is weinig drukruimte, gegevens kunnen worden geplaatst op circa 10 x 5 mm.

Prixton activity trackers bestellen

De activity trackers van Proxton zijn alleen onbedrukt te bestellen. De diverse modellen, waaronder waterdichte modellen, zijn in kleine hoeveelheden te bestellen. De levertijd bedraagt slechts 6 werkdagen. Het is mogelijk om de verpakking van de trackers te voorzien van een sticker met uw bedrijfgegevens. De activity trackers worden per stuk verpakt geleverd, met gebruiksaanwijzing. De meeste modellen zijn geschikt voor aansluiting op IOS en Android. Bestellen kan direct online. Een lager aantal dan de minimale bestelhoeveelheid kan op aanvraag.

Het meten van sportieve activiteiten

Ieder model is uitgerust met diverse opties. De specificaties vindt u bij ieder product. Zo kunt u al activity trackers bestellen voor minder dan € 10,00 per stuk. Voor de semi-professionals zijn er uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Bijv. een batterij die zeker 5 dagen meegaat, waterproof model, alarm voor binnenkomende gesprekken en berichten. Geleverd in luxe geschenkdoos. De meest uitgebreide versie kan tevens muziek afspelen en foto's van afstand maken.