Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Adventskalender chocolade

Heerlijk toeleven naar de aankomende feestdagen. Dat kan met het weggeven van bedrukte adventskalenders. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u adventskalenders bedrukken v.a. slechts 250 stuks. De voor- en achterzijde kan geheel naar eigen wens full colour worden bedrukt. Achter ieder raampje zit natuurlijk een heerlijk stukje chocolade. Zo kan uw klant maar liefst 24 dagen genieten. Adventskalenders met logo zijn er in een aantal verschillende maten en uitvoeringen. Een opdruk op een adventskalender plaatsen we geheel full colour, zo kunt u dus ook foto's en leuke illustraties laten drukken. Een bedrukte adventskalender brengt u in misschien wel de belangrijkste dagen van het jaar dagelijks onder de aandacht bij de klant. Leuk voor kinderen én volwassenen. Bekijk ons aanbod en stuur uw ontwerp in. Door middel van een drukproef tonen wij hoe wij uw adventskalender bedrukken met uw eigen logo en gegevens.

Weergave:TegelsLijst

Adventskalenders bedrukken - geheel custommade

In ons aanbod hebben we een aantal mogelijkheden voor het bedrukken van adventskalenders. Zowel de voor- als de achterkant kunt u geheel naar eigen wens laten opmaken en drukken. U kunt gebruik maken van foto's, illustraties en logo's. Zo kunt u optimaal onder de aandacht komen van al uw klanten. En dat met een geheel custommade omslag. Adventskalenders tellen maar liefst 24 raampjes die gemakkelijk te openen zijn. Achter ieder raampje bevindt zich een stukje chocolade. De periode voor Kerst wordt aangeduid met de naam Advent. Vooral in Oostenrijk en Duitsland zijn de Adventskalenders erg populair. De laatste jaren is er in Nederland echter een inhaalslag gemaakt. Adventskalenders laten bedrukken is daarom een goed keuze, het is geschikt voor een grote doelgroep. U bestelt deze kalenders eenvoudig online in onze webshop.

Adventskalenders met logo bestellen

We hebben in onze webshop een aantal modellen met verschillende prijzen. Kies uw model, het aantal en vul uw bedrijfsgegevens in. U ontvangt in uw mailbox direct de orderbevestiging. U kunt uw logo meteen meesturen of vragen om een template met juiste afdrukformaten. Maak gebruik van alle mogelijkheden van een full colour druk, van foto's tot kleurrijke logo's en tekst. Wist u dat de Adventskalender al een traditie is die stamt uit de 19e eeuw? De naam Avent is een afkorting van de Latijnse naam Adventus. Adventus betekent Komst. Het is de periode die voorafgaat aan kerst en waarbij we ons voorbereiden op de kerstdagen. Met een adventskalender met logo kan uw klant 24 dagen genieten op de komst van kerst. Bestel direct online v.a. 250 stuks of vraag via de sample aanvraag button een voorbeeldexemplaar van een adventskalender met logo.

Bedrukte Adventskalenders - met chocola van Barry Callebaut

Onze adventskalenders zijn gevuld met de heerlijkste chocolade van het merk Barry Callebaut. Bedrukte adventskalenders bestelt u v.a. 250 of 1000 stuks. De levertijd bedraagt circa 15 tot 20 werkdagen, bestel daarom bedrukte adventskalenders op tijd. U ontvangt van ons een template met daarop de luikjes, zodat deze op de juiste plaats blijven. Achter ieder luikje schuilt een stukje heerlijke chocolade. Uiteraard kunt u de cijfers zelf opmaken in de gewenste kleuren. Iedere dag, tot en met kerstavond, kan een luikje worden geopend. Onze adventskalenders zijn geschikt voor jong en oud. Bestelt u een groter aantal bedrukte adventskalenders? Profiteer dan van onze aantrekkelijke staffelkortingen. 

Adventskalenders met opdruk - gratis sample aanvraag

U wilt natuurlijk weten wát u weggeeft. De kalender gaat immers 24 dagen mee, v.a. 1 december tot en met 24 december. Hoewel officieel advent begint op de eerste zondag die het dichts bij 30 november zit. Tel samen met uw klant af tot kerst, de gezelligste periode van het jaar. Adventskalenders met opdruk bestelt u al v.a. 250 stuks. Om onze producten te beoordelen kunt u online een gratis sample aanvragen. We sturen u dan een adventskalender met voorbeeldopdruk. Heeft u al een ontwerp klaar? Stuur ons deze dan via de mail of bestelling. We maken voor u gratis een digitaal ontwerp. Door middel van deze drukproef via de mail krijgt u een visueel beeld van úw adventskalender met eigen opdruk. We bedrukken de gehele omslag naar uw eigen idee.