Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Afvaltassen & Afvalzakken

Afvaltassen laten bedrukken met eigen logo, tekst of reclame. Afvalmateriaal gescheiden verzamelen in sets of handzame dispencers voor klein afval. Het is altijd handig om tasjes voor afval bij de hand te hebben. Compacte vuilnisdispencers bedrukt met bedrijfslogo voor onderweg, aan een handige karabijnhaak en gevuld met 15 afvalzakjes. Daarnaast kunt u reclame laten bedrukken op 2-delige en 3 delige sets afvalzakken. De 2-delige set voor het scheiden van papier en flessen, de 3-delige voor het gescheiden verzamelen van glas, plastic én papier. Gemaakt van non woven recycled materiaal. Afval verzamelen is niet leuk en neemt vaak veel ruimte in beslag, soms wordt het rommelig en onoverzichtelijk. Bespaar uw klant tijd en stress door promotie afvalzakken te bestellen. Bedrukt bestellen kan vanaf kleine aantallen. Bijkomend voordeel, het is goed voor mens en milieu! Met één van deze producten kiest u voor een praktisch relatiegeschenk dat zorgt voor een opgeruimd en overzichtelijk thuis. Wij presenteren uw reclame kleurrijk en opzichtelijk op één van deze modellen, u hoeft alleen nog maar te kiezen. Nieuwsgierig naar hoe wij tassen drukken? We maken graag een drukproef, waarbij we de bedrukking tonen in de gewenste drukkleuren op de gewenste positie.

Weergave:TegelsLijst

Kleine aantallen afvaltassen bedrukt bestellen

V.a. kleine aantallen bestelt u bedrukte afvaltassen. Met een groot drukbereik komt uw logo of opdruk goed voor de dag. Een order ingeven kan gemakkelijk via de bestelbutton. U kiest uw product, het aantal, de drukkleuren en klikt op bestellen. Na het ingeven van een aantal basisgegevens kunt u de order verzenden. Meteen een logo meesturen is mogelijk. Voordat we gaan drukken ontvangt u een digitale drukproef. Na akkoord ontvangt u in 8-12 werkdagen uw promotieartikelen.

Afvaltassen en afvalzakjes online kopen en laten bedrukken

In onze online webshop reiken we u alle mogelijkheden aan. De sets of de dispensers leveren wij uit voorraad. De artikelen kunt u laten bedrukken in één of meerdere drukkleuren. Heeft u vragen? U kunt snel contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon. Nieuwsgierig naar een afvaltas met eigen bedrukking? We maken voor u graag een gratis drukproef.

Reclame maken met afvalzakken en afvaltassen

Reclame maken kan met uw logo, bedrijfswebsite, bedrijfsgegevens en tekst. U heeft voldoende ruimte om informatie met uw klant te delen. Wij tonen duidelijk en blijvend uw gegevens. Uw klant zal jarenlang plezier hebben van deze artikelen. Heeft u belangstelling voor één van onze producten? U kunt vooraf gratis een proefexemplaar aanvragen. De sampleaanvraagbutton vindt u bij ieder product.