Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Alcoholdoekjes

Een goedkoop relatiegeschenk en ideaal voor onderweg, alcoholdoekjes bedrukken. De doekjes worden geleverd in een handig kunststof doosje met siliconen sluiter en opener. Dit doosje is makkelijk mee te nemen op vakantie, tijdens een dagje uit of naar het werk. Laat uw logo op het doosje bedrukken en uw klant heeft altijd uw bedrijfsgegevens bij de hand. Een cadeautje als dit, wordt zeker in deze tijd erg gewaardeerd. De doekjes zijn vochtig en maken de handen goed schoon. Praktisch en makkelijk in gebruik. Het is een artikel die in iedere branche weggegeven kan worden. Bijkomend voordeel, het doosje kunt u ook aan een tas of een ander voorwerp hangen.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Alcoholdoekjes zijn altijd handig voor onderweg

Leuk en bijzonder promotieartikel, alcoholdoekjes die tijdens een reis makkelijk mee te nemen zijn. Het doosje neemt maar weinig ruimte in, maar het plezier ervan kan bijzonder groot zijn. Zit u bijvoorbeeld in het vliegtuig, dan kan het al verfrissend zijn om tussendoor even uw handen te reinigen. Knoeit u tijdens het eten of lekt uw heerlijk ijsje, dan wilt u niet enkele uren met kleverirge handen rondlopen. Onze alcoholdoekjes, op basis van 75% alcohol  bieden dan uitkomst. Leverbaar in verschillende kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen op basis van uw huisstijlkleuren. Voordelig product dat u in grotere aantallen tegen een klein prijsje kunt aanschaffen. Ieder doosje bevat 15 doekjes. 

Alcoholdoekjes bedrukken met eigen logo

De tasjes met alcoholdoekjes zijn praktisch en nemen weinig ruimte in. U kunt het doosje ook vastklikken aan uw koffer, tas of rugzak. Ook liggen ze niet in de weg in de auto. Laat daarom als klein cadeautje alcoholdoekjes met logo bedrukken. Heeft u een kleurrijk logo? Dan plaatsen we u gegevens in één drukgang met onze full colour drukmachine. Bestaat uw logo uit één kleur of wilt u kostentechnisch maar in één kleur laten bedrukken, dan plaatsen we het logo in één drukkleur naar keuze. U ontvangt van ons een digitale filmproef om te controleren of de opdruk naar wens is. Na akkoord plannen wij de order in en ontvangt u van ons de leverdatum.

Doosjes alcoholdoekjes in eigen pms kleur

De doosjes die u meteen, vanuit voorraad, in onze webshop kunt bestellen hebben standaard kleuren. Wilt u een groot aantal doosjes bestellen, dan kunt u overwegen om de doosjes in eigen pms kleur te laten maken. Zo kunt u het doosje dus geheel afstemmen op uw bedrijfskleuren. U kunt zowel de kleur van het doosje als de kleur van het siliconen lipje kiezen. Bestellen is mogelijk vanaf 10.000 stuks. Houdt hierbij wel rekening met een langere levertijd.