Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Alcohol testers

Veilig thuiskomen kan met onze bedrukte alcoholtesters. Een leuk relatiegeschenk, passend in de autobranche, de reiswereld of als verrassend relatiegeschenk. Altijd handig tijdens een bezoek of een reis in het buitenland. Voor sommige landen in de EU is een alhocoltester verplicht. Uw logo drukken wij aan de voorzijde van de tester. Zo is de bedrukking, en uw logo, altijd prominent zichtbaar. De alcoholtester kan handig mee in de dashboard, door de compacte uitvoering. En na gebruik weet u of u vertrouwd achter het stuur plaats kunt nemen. Origineel reclame maken kan dus uitstekend met het bedrukken van alcoholtesters. Het aanvragen van een drukproef van een alcoholtester met uw eigen logo kunt u via info@primarelatiegeschenken.nl regelen.

Op zoek naar meer auto accessoires? Kijk dan bij ons thema auto & veiligheid

* Gratis digitale drukproef * Gratis verzending * Bestellen v.a. kleine aantallen * Snelle levering * Vakkundig advies

Weergave:TegelsLijst
 • Gamp alcoholtester digitaal

  Gamp alcoholtester digitaal

  € 6,11
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Alcoholtesters bedrukken voor promotioneel gebruik

Onze alcoholtesters kunt u laten bedrukken met eigen logo. Onze modellen zijn niet geschikt voor professioneel gebruik, het dient te worden gezien als een leuke gadget voor klanten en relaties. De alcoholtesters zijn gemaakt van kunststof en geven door middel van gekleurde indicatielampjes de promillage van alcohol aan. Eenvoudig in gebruik, voorzien van een mondstukje aan de bovenkant. Geschikt om veilig op weg te kunnen, maar niet geschikt om exacte meetingen mee te verrichten. Mooi en apart give-away als u eens iets compleet anders weg wilt geven. Bedrukking kan door middel van een opdruk per kleur of full colour. Bij ieder product vindt u een sample aanvraagbutton, om meteen een proefexemplaar aan te vragen. Bestellen kan al v.a. zeer lage aantallen.

Alcohol testers met logo online bestellen

Onze website maakt gebruik van staffelprijzen. U ziet meteen de prijs, maar ook de lagere prijs wanneer u meer acoholtesters bestelt. Kies uw aantal, het product, de gewenste drukmethode en u ziet meteen de totaalprijs zonder btw. De groene bestelknop brengt u naar het volgende scherm, waarin wij u vragen om uw bedrijfsgegevens. Na het verzenden van uw bestelling ontvangt u meteen een orderbevestiging in uw mailbox. Voordat wij gaan drukken maakt onze grafische afdeling een digitale drukproef. We plaatsen uw logo op het product, zodat u kunt zien hoe de alcoholtesters met eigen logo worden gedrukt. Wilt u liever eerst een offerte aanvragen? Bij ieder product vindt u een offerte aanvraag button. U ontvangt dezelfde dag nog een scherpe offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw logo kunt u meteen met de bestelling mee sturen of via de mail.

Bedrukte alcohol testers, een bijzonder relatiegeschenk

Ijskrabbers, parkeerschijven, mobiele telefoonhouders kennen we allemaal als nuttig relatiegeschenk. Maar soms wilt u opvallen met uw bedrijf door het geven van een bijzonder en uniek relatiegeschenk. Dan is een bedrukte alcoholtester een goede keuze. Het is een leuke gadget om in geval van nood een alcoholpromillage te testen. U ziet meteen na het blazen de testresultaten, waarvoor groen staat voor veilig (geen alcohol), geel een promillage van circa 0,02 % aangeeft en rood een promillage van circa 0,05% aangeeft. De tester werkt op twee AA-batterijen, doorgaans meegeleverd. Bedrukte alcoholtesters bestelt u via de site v.a. 50 stuks, via de mail kunt u een bestelling plaatsen voor elk gewenst aantal. Een onbedrukte levering is ook mogelijk. Voor diverse branche geschikt om te geven.