Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Aluminium powerbanks

Aluminium powerbanks graveren met eigen logo? PrimaRelatiegeschenken toont u een gevarieerde keuze in powerbanks v.a. een capaciteit van 2200 mAh. Geschikt voor het onderweg opladen van smartphones, tablets en laptops. Nooit meer zonder stroom. Keuze uit verschillende kleuren, formaten en vormen. Iedere powerbank met eigen specifieke kenmerken. Powerbanks met de laagste capaciteit zijn geschikt voor smartphones. Voor tablets en lapotops heeft u een powerbank nodig met een capaciteit v.a. 5000 of 8000 mAh. Bekijk hieronder onze bestseller of kies een andere categorie.

goedkoopkleine aantallensnel geleverdplastic powerbank

 

 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Aluminium powerbanks met logo laten graveren

Powerbanks voorzien van een aluminium behuizing zijn licht in gewicht en uitstekend te graveren met logo. Bij een gravure komt de onderliggende kleur te voorschijn. Doorgaans is dit licht grijs/zilver. Een gravure blijft altijd zichtbaar, doordat het bovenste laagje van de behuizing wordt gelaserd. Powerbanks kunnen met of zonder oplaadkabel worden besteld. U vindt alle gegevens in de productomschrijving.

Aluminium powerbanks met logo bestellen

Onze webshop maakt gebruik van minimale bestelhoeveelheden. U kunt echter voor elk gewenst aantal een offerte aanvragen. Ook kleine aantallen leveren wij graag. Nieuw in onze collectie zijn de platte powerbanks, in de vorm van een creditcards. Beschikbaar in diverse kleuren in een capaciteit van 2200 mAh. Daarnaast zijn er ovale modellen beschikbaar. Powerbanks met logo bestelt u online via onze webshop of via ons mailadres. U ontvangt altijd een drukproef vooraf.

Aluminium powerbanks graveren

Voor het graveren van powerbanks ontvangen wij graag uw logo in een eps-bestand. Eventuele tekst kunt u ons mailen. Met onze professionele graveermachines kunnen wij zelfs kleine details weergeven. Ovale, platte en vierkante producten kunnen snel en feilloos worden voorzien van een lasergravure. Zelfs bij kleine aantallen zijn de kosten voor een gravure betaalbaar. Naast powerbanks kunt u ideeën voor een nieuw relatiegeschenk opdoen bij draadloze opladers, schrijfmappen met powerbank of solar powerbanks.