Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd

Aluminium powerbanks

Uw klant een aluminium powerbank met logo cadeau geven? Aluminium powerbanks kunnen zowel bedrukt als gegraveerd worden. V.a. kleine aantallen bestelt u powerbanks met opdruk die gemaakt zijn van het lichtwegende aluminium. Stijlvolle relatiegeschenken die in luxe uitvoeringen besteld kunnen worden in diverse capaciteiten. Een powerbank geeft extra power aan uw bedrijfspromotie én extra power aan uw klant. Uw relatie komt niet meer in een situatie terecht waarbij de batterij van een mobiel apparaat leeg is. U zorgt ervoor dat uw klant altijd en overal bereikbaar is. Met elegante zilverkleurige en goudkleurige exemplaren kiest u voor net wat meer uitstraling. Kies daarbij ook nog voor een stijlvolle gravure of een passende kleurendruk en u heeft een hoogwaardig reclameartikel in handen. Succes gegarandeerd. 

Weergave:TegelsLijst

Aluminium powerbanks bedrukken

Aluminium powerbanks zijn gemaakt van een combinatie van kunststof en plastic. De behuizing, waar ook de opdruk komt, is van aluminium. Geschikt voor het graveren en bedrukken van uw logo op een groot drukformaat. Met keuze uit een capaciteit van bijv. 2200mAh, 4000mAh of zelfs 6000mAh. De powerbanks worden geleverd met een micro USB oplaadkabel, dus direct klaar voor gebruik. Uw klant laadt de powerbank thuis op en kan een volle batterij meenemen voor extra energie onderweg. De accu van een powerbank kan een mobiele apparaat deels of helemaal opladen, afhankelijk van de gekozen capaciteit. Uw logo komt bij gebruik frequent in beeld, waardoor beeldmerkherkenning versterkt wordt. 

Aluminium powerbanks met opdruk snel bestellen

Overzichtelijk tonen wij in onze webshop alle modellen. U vindt bij elk product de productspecificaties. De standaard levertijd bedraagt 8-12 werkdagen. Snel uw powerbanks nodig? Mail ons dan uw deadline en wij zorgen voor een tijdige levering. Powerbanks van aluminium bestelt u via de shop middels de bestelbutton. U heeft de keuze uit rechthoekige, ronde en ovale exemplaren. In een paar muisklikken kunt u ook een offerte of sample aanvragen. Liever meteen contact met ons? Bel, mail of chat met ons. 

Kleine aantallen powerbanks met logo

10, 25 of 50 powerbanks nodig? Kleine aantallen powerbanks met logo leveren wij u ook graag. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit is bij ons van belang. Komt u niet uit met de minimale aantallen op onze site, laat het ons weten, wij maken voor u een offerte op maat. We willen namelijk dat iedereen frequent kan genieten van dit origineel relatiegeschenk.