Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Anti skim hoesjes

Veilig betalen in winkels of veilig reizen met de trein door anti-skim hoesjes te bedrukken met logo . Bij contactloos betalen wordt gebruik gemaakt van een chip die scannen en delen van informatie makkelijker maakt. Ook voor criminelen. Om dit te voorkomen kunt u bankpashoesjes met RFID-blokkering bestellen, ook wel anti-skim hoesjes genoemd. Zo wordt het risico op gebied van veilgheid vergroot en de kans op het stelen van privacygegevens verkleind. We hebben een leuk en gevarieerd aanbod. U kunt de hoesjes het allervoordeligst onbedrukt bestellen. Bestelt u het als promotieartikel, dan is het natuurlijk veel leuker om anti-skim hoesjes te laten bedrukken. Er is van alles mogelijk, ook een stijlvolle gravure. Laat uw logo zien, we maken het graag voor u klaar.

Weergave:TegelsLijst

Goed bezig met anti-skim hoesjes

Bijna alle bankpasjes hebben tegenwoordig een RFID-chip. Radiogolven maken het mogelijk om draadloos contact te maken met een hiervoor bestemd apparaat. Digitale zakkenrollers zijn er op uit om de gegevens van uw bankpas te skimmen. Kort gezegd, te stelen. Bescherm u zelf tegen deze praktijken en bestel anit-skim hoesjes. Alle hoesjes met RFID-blokkering, zoals deze op onze website worden omschreven, zijn voorzien van een heel dun laagje folie. Het is de folie die de straling tegenhoudt. De folie is speciaal ontwikkeld om skimming tegen te gaan. Het is een goedkope maar o zo effectieve oplossing. Uiteraard is de folie op een onzichtbare manier verwerkt in het hoesje. Bekijk het gevarieerd aanbod in anti-skim hoesjes en maak uw keuze. 

Ruime voorraad in anti-skim hoesjes bedrukken

Anti-skim hoesjes snel bestellen, bedrukken en leveren. Dat kan bij PrimaRelatiegeschenken, we leveren namelijk direct uit voorraad. Er is volop keuze in handige formaten:

● anti-skim hoesjes voor bevestiging aan smartphone
● aluminium anti-skim hoesjes met koord
● dunne anti-skim hoesjes voor in broekzak, portemonnee of handtas
● anti-skim hoesjes met lanyard
● anti-skim hoesjes voor meerdere pasjes, tot wel 12 stuks

Natuurlijk hebben we veel meer uitvoeringen in ons assortiment. De producten zijn zo ontwikkeld dat u gemakkelijk bij uw pasjes kunt. Sommige modellen hebben een handige inkeping, andere hebben een trekkoord of zelfs een drukknop. Alles gericht op het veilig gebruiken van het artikel. Er zijn meerdere mogelijkheden voor de druk. De pasjes hebben een mooie drukruimte waardoor een logo goed zichtbaar in beeld kan worden gebracht. Aluminium uitvoeringen kunnen ook gegraveerd worden.

Milieuvriendelijke anti-skim hoesjes bestellen

Sla twee vliegen in één klap door milieuvriendelijke anti-skim hoesjes te bedrukken. Een duurzame en gelijkertijd milieuvriendelijke keuze. Deze veilige kaarthouders zijn gemaakt van 50% tarwesstro en hebben een natuurlijke uitstraling. Dit hoesje is ook nog eens te bevestiging aan uw smartphone, door de platte achterzijde zit het hoesje nauwelijks in de weg.  Geleverd met veiligheidsbevestiging en geschikt voor 3 pasjes. Uiteraard met optimale bescherming tegen frauduleuze activiteiten. Bestellen kan vanaf 25 stuks, met snelle levertijden.