Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Anti Stress sleutelhangers bedrukken

Werken of vertoeven in een stressvrije ruimte? Met anti-stress sleutelhangers gaat dit zeker lukken. We hebben een geweldige selectie aan anti stress sleutelhangers die eenvoudig te bedrukken zijn met logo, bedrijfsinformatie of andere gegevens. U vindt diverse nieuwigheden, thema's en grappige uitvoeringen. Sport, dieren en transport/bouw komen rijkelijk voorbij. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Een veelzijdig promotieartikel dat u helpt onderscheiden van de massa. Anti stress sleutelhangers zullen een glimlach toveren op de ontvanger. Ze zijn makkelijk te bevestigen aan een tas, sleutelset of koffer. Na een hectisch dag(deel) een leuke bezigheid om te ontspannen. Bestel in grote of kleine aantallen online via onze site. Heeft u vragen over onze bedrukte anti stress sleutelhangers en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 085 792 0094.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Anti Stress sleutelhangers met eigen logo

Uw logo drukken we in 1 kleur op de anti stress artikelen. Door het materiaal is een opdruk in meerdere kleuren niet mogelijk. U heeft de keuze uit sportgerelateerde, branchegerelateerde of grappig gevormde modellen. Voetballen, tennisballen, hartjes, met lampjes, alle uitvoeringen met uw eigen logo opdruk voor effectief promotiegebruik. We bieden u een optimaal resultaat en helpen u graag.

Anti Stress sleutelhangers v.a. kleine aantallen bedrukken

Geen grote voorraad anti stress sleutelhangers bestellen? Blijf binnen een beperkt budget en bestel het aantal sleutelhangers dat u nodig heeft. De meeste artikelen kunt u vanaf 100 stuks bestellen. Kleinere aantallen op aanvraag. Voordat wij uw sleutelhangers gaan bedrukken ontvangt u een digitale drukproef. Kies uit een van de vele populaire anti stress vormen en bestel.