Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


Anti stress sleutelhangers bedrukken

Voor de bezige bijen en de stresskippen kunt u leuke anti-stress sleutelhangers bedrukken. Deze mooie stressverlichters zijn er in allerlei vormen en kleuren. Doe ze gemakkelijk aan een sleutelbos en uw klant heeft het altijd bij de hand. Krik uw bedrijfsresultaten eens op door ronde of ovalen modellen. Of kies iets dat bij uw bedrijfsbranche past, zoals een bouwhelm of koe. Ook de fruit uitvoeringen zijn leuk. Leuk om in te knijpen en te kneden tijdens een pauze of gewoon onder het werk. Natuurlijk plaatsen wij uw reclame, bedrukken kan in 1 of meerdere kleuren.

Weergave:TegelsLijst

Anti-stress sleutelhangers bedrukken tegen verveling of stress

We hebben allemaal wel eens onze dag niet, hoe leuk is het om tegenslag te verlichten door anti-stress sleutelhangers te bedrukken. Het kan al v.a. kleine aantallen. Ontdek al onze leuke vormen. Voor de agrarische sector hebben we een leuke koe aan een sleutelhanger, voor de bouwbranche is er een mooie bouwhelmsleutelhanger. Wilt u het neutraler houden, kies dan eenvoudig voor de ronde of ovalen vormen. Bijzonder fraai zijn ook de uitvoeringen in fruit, er is zelfs een model in de vorm van een sugarsnap. Deze gadgets kunnen allerlei vormen van stress verlichten. Of dit nu thuis of op de werkvloer is. Ongemerkt, zonder iemand te storen, kunt u met de anti stress vorm aan de slag. Vaak friemelen we aan iets anders, zoals een pen, waarbij we vaak de clip afbreken, een papiertje of zelfs een paperclip. Met deze leuke bedankjes behoort dit nu tot het verleden.

Relax met leuke anti-stress sleutelhangers

Heeft u soms de neiging om tot tien te moeten tellen? Maak dan gebruik van deze leuke en handige promotieartikelen om weg te geven. U bent vast niet de enige! Iedereen kan wel een relax-artikel gebruiken. Ontdek onze leuke vormen:

● basis vormen anti-stress sleutelhangers
● anti-stress sleutelhangers in de vorm van groente of fruit
● anti-stress sleutelhangers in de vorm van een voetbal of tennisbal
● branchegerelateerde anti-stress sleutelhangers

Of stuur tegelijkertijd een beetje liefde de wereld rond en kies voor de rode, hartvormige uitvoering. Zonder stress kunnen we beter overleggen en communiceren. Tenslotte is er ook nog een wereldbolformaat. Kortom, genoeg keuze om uw marketingmateriaal eens leuk op te fleuren.

Anti-stress sleutelhangers bedrukken met eigen logo

Een promotieartikel wordt pas echt uw eigen bedankje of cadeautje wanneer u anti-stress sleutelhangers laat bedrukken. Dit kan met een eigen logo of een mooie tekst. Ook een websitevermelding of telefoonnummer is mogelijk. De drukformaten zijn niet heel erg ruim, maar voor de basisgegevens zal het geen problemen geven. De meeste modellen kunnen met slechts 1 kleur bedrukt worden, dit komt door het zachte materiaal, in dit geval foam. Kies een leuk model en regel vervolgens alles online. U kunt ook vooraf eerst een sample aanvragen, dan kunt u alvast oefenen. Laat het artikel ook eens door uw bedrijf slingeren, gegarandeerd succes. U kunt deze mooie reclameartikelen bestellen voor uw bedrijf, uw eigen werknemers en als promotiemateriaal. Naast het foamspeeltje, voor het verlagen van het stressniveau, ontvangt de klant ook meteen een sleutelhanger. Voorzien van metalen sleutelring die geschikt is voor meerdere sleutelhangers. Dit wordt vast de favoriete sleutelhanger voor al uw klanten!

Eenvoudig bestellen bij PrimaRelatiegeschenken

Onze webshop heeft diverse filteropties en een zoekmachine. U kunt dus ook zelf een zoekterm invullen. Naast anti-stress sleutelhangers zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals de "gewone" anti stress vormen of allerlei andere sleutelhangers. Klik en scroll vervolgens door alle mogelijkheden. Maak gebruik van de volgende services:

● gratis sample aanvraag tot € 3,00
● snelle offerte button
● uitgebreide offerte button
● bestelmodule
● zoek- en filterfuncties
● altijd de scherpste online prijzen
● lage startafnames
● snelle leveringsmogelijkheden
● gratis logo-wijzigigingsmogelijkheden

Alle getoonde prijzen zijn altijd inclusief een of meerdere drukproef(ven). Uw bestelling gaat definitief in na akkoord op de drukproef. Dan plannen we de order in en ontvangt u de orderbevestiging. Tijdens de drukproef kunt u nog van alles wijzigen, zodat u uiteindelijk terechtkomt bij het ideale product. Natuurlijjk helpen wij u zoveel mogelijk. Al uw vragen kunt u stellen aan onze klantenservice, onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring.