Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Antibacteriële relatiegeschenken

Met een antibacterieel relatiegeschenk blijft u, uw werknemer en klant gezonder. Antibacteriële relatiegeschenken gaan verspreiding van virussen en baterieën tegen. Vooral in de wintermaanden gaan virussen rond, bacteriëen bevinden zich bijna altijd aan de oppervlakte. Dit is zeker het geval bij een artikel dat door meerdere mensen gedeeld of gebruikt wordt. Alle artikelen zijn voorzien van een speciale antibacteriële coating. Door deze artikelen te bestellen laat u zien dat u begaan bent met de gezondheid van uw medemens. Laat de relatiegeschenken bedrukken met uw logo, zodat iedereen weet van wie ze dit mooi product cadeau hebben gekregen.

Weergave:TegelsLijst

Enorm veel keus in antibacteriële relatiegeschenken

Zeker vanaf het jaar 2020 is de keus aan antibacteriële relatiegeschenken enorm vergroot. Een van de eerste antibacteriële producten was de balpen. Een artikel dat vaak van hand tot hand gaat. Door het rondgaan van het Coronavirus was dit een welkome aanvulling op ons assortiment. Tegenwoordig is er enorm veel keuze:

● antibacteriële winkelwagenclips
● antibacteriële draagtassen
● antibacteriële pennen
● antibacteriële notitieboekjes
● antibacteriële pillendoosjes

De keuze is nog veel groter. U kunt bijvoorbeeld ook mondkapjes, openers en drinkflessen bestellen met deze bescherming. U zorgt er dan voor dat schadelijke stoffen niet worden verspreidt en zelfs worden gedood. De meeste artikelen zijn leverbaar in het wit. Ontdek in deze categorie alle mogelijkheden en bestel iets wat uw klant kan gebruiken. De startafnames zijn laag en onze levertijden zijn snel.

Antibacteriële relatiegeschenken bedrukken

Het is natuurlijk mooi dat uw klant een product goed gebruiken kan. Daar gaat het ook wel een beetje om, maar uw eerste doelstelling is ook om uw klant te laten merken dat u aan hem denkt. En dat kunt u het allerbeste doen door uw logo op een antibacterieel relatiegeschenk te bedrukken. Ieder product heeft zijn eigen druktechniek. Soms kunt u kiezen uit meerdere druktechnieken. Bij ieder product kunt u meteen uw bewerking kiezen. Onbedrukte bestelling zijn ook mogelijk en worden doorgaans geleverd in circa 1 tot 3 werkdagen. Bestelt u met opdruk dan varieert de levertijd van circa 4 werkdagen tot 15 werkdagen. De verwachte leverdatum ziet u meteen bij uw bestelling. Heeft u de antibacteriële relatiegeschenken eerder nodig, bel ons dan even voor de mogelijkheden.

Op een gezonde manier reclame maken met antibacteriële relatiegeschenken

Doordat we in onze webshop een veelzijdige keuze hebben kunt u in diverse prijsklassen een keuze maken voor uw aankomend geschenk. Verdient uw relatie of uw medewerker een presentje? Zoek, scrol en bekijk alle mogelijkheden. Alle producten zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar. Van anitbacteriële touchscreen handschoenen tot bidons. Maar ook van antibacteriële mokken tot linialen. Er is van alles mogelijk, voor iedereen, in iedere branche. Kies daarom ook eens een branchegerelateerd product, dit maakt de merkherkenning nog groter. U vindt ook diverse subcategorieën. Vooral wanneer binnen een product veel meer keuze is. Naast deze relatiegeschenken treft u ook nog handgels, doekjes en andere reinigingsproducten aan. Kortom, bij PrimaRelatiegeschenken kunt u gezonde en goede reclame maken.