Aparte, gekke, funny sleutelhangers met logo laten drukken

Reclame maken draait om opvallen. Met aparte, gekke of funny sleutelhangers met logo gaat dit zeker lukken. In deze categorie vindt u de meest bijzondere exemplaren. Sleutelhangers waarmee u net even meer indruk maakt. Al onze gekke of funny sleutelhangers kunt u laten bedrukken met eigen logo of tekst. We verrassen u met aparte en opvallende modellen. Verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Sleutelhangers, hoe stoer of gek ook, die u in kleine aantallen al kunt laten drukken. U treft modellen met voorbedrukte tekst, met opvallende details of in gekke uitvoeringen. Wij helpen u aan het ideale cadeau-idee. Funny sleutelhangers die sleutelbossen opvrolijken. U maakt deze sleutelhangers tot een persoonlijk geschenk wanneer u deze aparte sleutelhangers laat drukken met bedrijfslogo en/of tekst.

Gekke, funny sleutelhangers laten drukken met logo als bijzonder relatiegeschenk

Sleutels raken we niet meer kwijt met een funny sleutelhanger. Het klinkt gek, maar een sleutelbos met een aparte sleutelhanger vinden we sneller terug. In onze webshop vindt u echter voor ieder wat wils. Geef uw boodschap extra kracht met de aparte duimjessleutelhangers. De WOW-factor kunt u ervaren met sleutelhangers die standaard al voorzien is van de tekst WOW. U kunt uit diverse teksten kiezen. Heeft u een fietsenzaak? Kijk dan eens naar de funny sleutelhangers in fietsvorm. En het is bovendien helemaal niet raar als u een sleutelhanger weggeeft die kan blijven drijven. In ons assortiment vindt u aan drijvende sleutelhangers een aantal aparte exemplaren. Het laten drukken van al deze sleutelhangers doen wij professioneel voor u. Drukken kan in kleur, graveren is ook mogelijk. Kiest u voor het drukken van een logo, dan ontvangen we graag een eps-bestand. Wilt u tekst laten plaatsen dan volstaat een mail met de gewenste druktekst. 

Aparte, gekke of funny sleutelhangers laten drukken met logo

 

Samples aanvragen van funny of aparte sleutelhangers met logo

Wilt u niet zomaar sleutelhangers laten drukken met logo? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden voor het sturen van gratis samples. We sturen u graag ter beoordeling een of meerdere exemplaren. Funny of aparte sleutelhangers kunt u meteen in de gewenste kleur opvragen. U vindt bij ieder product een sample aanvraag button. Wanneer u ook de druk wilt beoordelen, vraag dan om een sleutelhanger met logo-voorbeeld. 

Gekke, funny of aparte sleutelhangers met logo laten drukken

Snel aparte of gekke sleutelhangers met logo laten bedrukken

Vlak voor een beurs of evenement? Ons assortiment kunnen wij extra snel leveren. Onze spoedservice kan de standaard levertijd van 6 tot 10 werkdagen verkorten naar 5. De meeste artikelen zijn beschikbaar in deze spoed. Alleen funny of gekke sleutelhangers die met logo worden gedrukt of gegraveerd komen hiervoor in aanmerking. Geef ons uw snelle leverdatum door en wij drukken snel, duidelijk en scherp de gekste sleutelhangers met de leukste logo's.

Van simpel tot uitgebreid

Ondanks de rare uitstraling of het gekke ontwerp van onze sleutelhangers, de prijzen zijn bij ons budgetvriendelijk. Uiteraard kunt u uit verschillende prijscategorieën kiezen. U bestelt bij ons kleine aantallen, waarbij u ook een combinatie van kleuren kunt bestellen. U regelt alles online. Simpele modellen zijn vaak van kunststof, de uitgebreide modellen hebben een verfijnde afwerking en zijn vaak van metaal. Wat u ook kiest. u zult er ongetwijfeld de show mee stelen. Wij tonen de mogelijkheden voor het drukken graag via een drukproef. Geheel kosteloos laten we zien hoe wij rare en gekke sleutelhangers kunnen drukken. 

Wat mag u van ons verwachten?

In onze webshop tonen wij u overzichtelijk alle modellen. U kunt zoeken op prijs en kleur. Daarnaast kunt u gebruik maken van:

  • gratis sample aanvraag
  • gratis drukproef aanvraag
  • onze professionele kennis
  • veilig achteraf betalen
  • de beste drukmethodes
  • uitgebreid aanbod in aparte en funny sleutelhangers

Informatie inwinnen? Dat kan via de telefoon, via de mail, via de chat of via het contactformulier. We staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Contactformulier