Attenties dag van de verpleging


Verpleegkundigen en verzorgenden, het zijn met recht de helden in onze maatschappij. Dus wordt het hoog tijd om deze groep zelf in het zonnetje te zetten. Primarelatiegeschenken heeft leuke attenties voor deze branche. Niet alleen voor de dag van de verpleging, maar voor iedere gelegenheid. Zo maar, als bedankje, als afscheidscadautje, gewoon omdat ze het verdienen. Onze attenties voor de branche zorg en verpleging hebben we overzichtelijk ingedeeld. 

Leuke attenties voor de dag van de verpleging

Gelukkig is er een dag waarop de meeste verpleegkundigen een attentie ontvangen en daarmee extra gewaardeerd worden, de dag van de verpleging. Voordelige attenties zoals een balpen in de vorm van een tube, een heuse zuster klok of een dokter balpen. Daarnaast zijn er zelfs potloden met een ouderwetse zuster op de top. Een dokterszaklamp is ook een populair item. Daarnaast zijn er een aantal leuke relax-artikelen. Hot- and coldpacks, anti-stress artikelen of leuke mintdispensers. Kies voor een pakkende tekst, en een fraaie attentie is geboren.

Ga naar verpleging en verzorging

Altijd fraaie attenties om uit te kiezen

Uitgebreid assortiment aan branche gerelateerde artikelen verpleging. V.a. kleine aantallen te bestellen, desgewenst in zeer kleine aantallen. 

  • Het artikel wordt naar wens gepersonaliseerd
  • Goedkope en duurdere artikelen
  • Snelle levering
  • Gratis sample vooraf

De top 10 aan attenties voor de dag van de Verpleging

Lastig kiezen of weinig inspiratie? Hieronder tonen wij u de meest populaire artikelen voor in de verpleging. Daarbij maakt de personalisering het helemaal af. Kies een pakkende tekst of een opdruk met een branchegerelateerd ontwerp.

1.Injectiespuitbalpennen: balpen in de vorm van een spuitje
2.Leuke mokken, met een pakkende tekst
3.Handige meeneembeker, bedrukt met een leuk ontwerp
4.Kussens
5.Tube balpennen, bedrukt met eigen logo
6.Zustersklok, een all-time favourite
7.Handdoek met een borduring of bedrukking
8.Handige mini verbandset, bedrukt met eigen logo
9.Fraaie sleutelhangers met een gravure
10.Toilettasjes

Ga direct naar onze website, zoek, geniet en kies het juiste product. Een attentie geven maakt het leven mooier. Wacht niet tot 12 mei, de dag van de verpleging, maar toon uw waardering ook tussendoor. 

Kies hieronder direct een categorie:

Pleistersets bedrukkenEHBO-sets bedrukkenMykit setjes bedrukkenPillendoosjes met logoHot and coldpacks bedrukkenMintdoosjes met logo bedrukkenThema verpleging zorgartikelen bedrukkenKoortsthermometers bedrukken

 

 

Contactformulier