Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Auto & Veiligheid

Weergave:TegelsLijst

Auto artikelen bedrukken met logo

We brengen veel tijd door in de auto. Lange files en slechtere weersomstandigheden zorgen ervoor dat we een groot deel van onze tijd doorbrengen in de auto. Het aanbod van auto artikelen is daarmee gegroeid en zeer aantrekkelijk om te geven als relatiegeschenk. Alle auto artikelen zijn met logo te bestellen. Auto artikelen helpen mee om de veiligheid en het gemak in de auto te vergroten. Met het bedrukken van auto artikelen helpt u mee om vertrouwd en zonder extra gevaar uw klant van A naar B te brengen. Naast het bedrukken van auto artikelen kunnen metalen delen gegraveerd worden met logo.

Kleine aantallen auto artikelen bedrukken

U hoeft geen grote aantallen af te nemen. Zo kunt u meerdere artikelen bestellen en een diversiteit aanbrengen in uw geschenken, geschikt voor iedere ontvanger. Onze aantallen beginnen erg laag. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om auto artikelen te bedrukken in elk gewenst aantal, hoe klein dit ook mag zijn. Zo kunt u dus eenvoudig kleine aantallen zaklampen, telefoonhouders, parkeerschijven, ijskrabbers of EHBO-sets bestellen.

Veiligheidsartikelen met logo snel geleverd

Alle veiligheidsartikelen of artikelen voor in en rondom de auto worden snel geleverd. De levertijden variëren van 7 tot circa 10 werkdagen. Het is zelfs mogelijk om binnen 5 werkdagen diverse relatiegeschenken te leveren. Denk hierbij aan sleutelzoekers, reflector artikelen, noodgereedschap of bandenspanningsmeters. Daarnaast vindt u onze tips en bestsellers. Genoeg keuze om veiligheidsartikelen met logo naar uw eigen wens te bestellen.

Gratis drukproef vooraf, gratis sample op zicht

De keuze in auto artikelen en veiligheidsartikelen is divers. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Goedkope auto artikelen zijn parkeerkaarten en zaklampen. EHBO sets en sterk noodgereedschap vallen in de duurdere categorie. Voordat wij uw auto artikelen of veiligheids relatiegeschenken bedrukken ontvangt een digitale drukproef. Zo ziet u uw eigen logo terug op het artikel naar keuze. Uw logo plaatsen we prominent of juist subtiel in beeld, aan de hand van uw eigen wensen. De bedrukking vindt plaats door middel van de modernste drukmachines. Benieuwd naar onze artikelen, we sturen u een gratis sample of een sample op zicht.