Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Auto organizers bedrukken

Relatiegeschenken voor trotse autobezitters bestellen? Organizers, ook wel auto tassen genoemd, zijn ideale promotieartikelen voor het overzichtelijk opbergen of meenemen van kleine en grote spullen. Met bedrukte organizers kunt u uw logo, bedrijfsgegevens of naam op unieke wijze promoten. Met keuze uit diverse formaten en indelingen. Tijdens een beurs of evenement kunt u de show stelen met stijlvolle tassen voor in de auto. Een opdruk is mogelijk op een groot drukoppervlakte, daarnaast zijn meerdere zijden van informatie te voorzien. De klant kan de tas makkelijk opvouwen, waardoor deze weinig ruimte inneemt. Bovendien zijn de tassen handig voor op reis, om boodschappen te vervoeren of om sportuitrusting in mee te nemen. Uw reclame zal in het oog springen en uw merkherkenning zal worden vergroot. U kunt eenvoudig deze auto tassen in onze webshop bestellen. V.a. kleine aantallen bedrukt met uw eigen reclame.

Weergave:TegelsLijst

Decoratiemogelijkheden voor organizers

Uw persoonlijke boodschap drukken wij in kleur op de auto organizers. Er zijn diverse druktechnieken voorhanden, zoals zeefdruk en transferdruk. Het is mogelijk om uw logo tot 8 kleuren te bedrukken. Afhankelijk van de details in uw logo kiezen wij de druktechniek waarbij uw logo optimaal gepresenteerd wordt. U ontvangt vooraf een drukproef via de mail. Na akkoord gaan wij de artikelen voor u bedrukken.

Verschillende auto tassen bedrukken met logo

De organizers zijn makkelijk op te vouwen en op te bergen in de auto. Bij gebruik ontvouwt zich een tas met meerdere vakken. U heeft de keuze uit verschillende groottes en compartimenten. Auto tassen kunnen wij bedrukken op alle zijdes. U kunt op meerdere zijdes een gelijkblijvende logo plaatsen, u kunt ook verschillende gegevens laten drukken. Welke opdruk u ook kiest, uw logo gaat stijlvol op weg.

Bedrukte organizers online bestellen

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op 095 792 0094. Een bestelling kunt u plaatsen op onze gebruiksvriendelijke website. U vindt een sample-, offerte- en bestelbutton. U bent slechts een aantal klikken verwijderd van diverse mogelijkheden. Direct uw logo mailen en een gratis druproef laten maken of een testexemplaar aanvragen. Laat ons tevens uw gewenste levertijd weten en wij gaan meteen voor u aan de slag. Zo eenvoudig is bedrukte organizers bestellen.