Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


Auto relatiegeschenken - Bedrukte auto artikelen voor promotie

Veiligheid voor alles. In onze online winkel bestelt u relatiegeschenken voor in de auto. Leuke promotieartikelen die de veiligheid vergroten of het auto rijden aangenamer maken. Fraaie gadgets voor in de auto, uitstekend geschikt als promotie-item voor de autobranche. Denk aan zonneschermen, profielmeters, parkeerkaarten, ijskrabbers, zaklampen, maar ook ehbo-koffers en moderne tools zoals een 2-in-1 usb autoladers met veiligheidshamer, reisetui's, travelsets en usb-kabels. Al onze auto accessoires zijn uitstekend te bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of tekst. Comfortabele bedrukte auto artikelen voor ieder budget, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U bestelt alle artikelen v.a. kleine aantallen. Naar wens leveren we in onze speciale snelle leveringsservice de auto artikelen in 5 werkdagen. Vergeet ook niet de fluoriserende veiligheidsvesten. Kortom, keuze genoeg om uw klanten in het zonnetje te zetten. Heeft u vragen over bedrukte auto relatiegeschenken? Stel ze ons gerust.

Weergave:TegelsLijst

Auto relatiegeschenken goedkoop online kopen

Iedereen kan zijn bedrijf onder de aandacht brengen bij potentiële of vaste klanten door auto relatiegeschenken te bestellen. Er zijn goedkope en luxe promotieartikelen. Voor een klein budget bestelt u parkeerkaarten of ijskrabbers. Altijd handig om te parkeren in de blauwe zone of tijdens koude dagen. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. De moderne gadgets koopt u al vanaf kleine aantallen. In een modern tijdperk mogen ook de usb- en powerbankartikelen niet ontbreken. Auto's zijn tegenwoordig tweede werkplekken. Onderweg uw computer, tablet of telefoon opladen, het kan allemaal. Wat is er dan mooier om rustig online te bekijken welke mogelijkheden wij u bieden voor uw volgende promotie-actie.

Auto accessoires bedrukt bestellen via onze shop

Zo overzichtelijk mogelijk geven we u een weergave van alle auto accessoires. Misschien wordt u verrast en bestelt u iets heel anders dan vooraf gedacht. Leef u in, in de wens van de klant. Klanten willen graag bruikbare auto-artikelen ontvangen, geen accessoires die ergens onder in het dashboard verdwijnen. Wist u trouwens dat u ook afvalzakjes, drinkbekers en verrekijkers voor in de auto kunt bestellen. Bij elk product vindt u de bestelknop, een offertebutton en een gratis sample aanvraag button. 

Uw eigen reclame op auto artikelen bedrukken

U heeft een keuze gemaakt en wilt graag weten hoe wij uw artikel bedrukken? Er zijn diverse druktechnieken voorhanden. Afhankelijk van uw product is een kleurendruk, lasergravure of bijv. een doming mogelijk. We adviseren u graag en tonen u ook graag het artikel met uw opdruk. Dit kan middels een digitale drukproef. We ontvangen dan graag uw logo en/of druktekst. Een drukproef maken we gratis voor u klaar. Na akkoord op de drukproef kunnen we uw bestelling in gang zetten en gaan bedrukken.