Auto sleutelhangers met logo kopen - Luxe en leuke sleutelhangers

Geïnteresseerd in luxe en leuke sleutelhangers voor uw bedrijf? Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u fraaie auto sleutelhangers met eigen logo kopen. We leveren aan verschillende grote en kleine bedrijven de mooiste sleutelhangers. Ons aanbod is divers en uitgebreid. Sleutelhangers die speciaal ontworpen zijn voor het dragen van de iets zwaardere autosleutels. Deze artikelen zijn geschikt voor het bundelen van meerdere sleutels. Voor de klant ideaal om alle sleutels aan één sleutelbos te dragen, voor u de perfecte manier om uw logo aan de klant kenbaar te maken. Kies uit luxe leren modellen of leuke exemplaren waarin u zelfs het merk van de auto kunt plaatsen. Bestellen kan v.a. kleine aantallen. Met logo bestellen kan in kleur, d.m.v. stansen, gravure of debossing.

Leuke auto sleutelhangers met merknaam kopen

We bieden u de mogelijkheid sleutelhangers te voorzien van een merknaam van de auto. Daarnaast is er ruimte om uw eigen gegevens te plaatsen. De modellen die hiervoor in aanmerking komen zijn:

Auto sleutelhangers met logo kopen en merknaam

Linker foto: Leuke, metalen auto sleutelhanger met mogelijkheid tot stansen en drukken van ieder automerk, eventueel in combinatie met een opdruk van eigen logo.

Rechter foto: Luxe, leren sleutelhangers met een gekleurd en gelakt logo.

Voordelen:

 • lage minimale aantallen
 • aantrekkelijke prijzen
 • hoge kwaliteit
 • hoogwaardige drukmethodes

Luxe leren auto sleutelhangers met logo kopen

Onderstaande twee luxe leren sleutelhangers geven u de mogelijkheid uw logo te laten drukken of met de druktechniek debossing te laten plaatsen. Bij debossing ligt uw logo in het leer. De druktechniek debossing is in onderstaande foto gebruikt. Het geeft een auto sleutelhanger net iets meer uitstraling en kan uw klant laten tonen dat u werk heeft gemaakt om een passend en stijlvol artikel te laten bewerken. Dit maakt het extra leuk om uw klanten in het zonnetje te zetten.

Luxe auto sleutelhangers met logo kopen

 

Linker foto: Luze leren sleutelhanger waarbij het logo d.m.v. debossing is geplaatst. Opdruk in kleur ook mogelijk.

Rechter foto: Leuke leren sleutelhanger, waarbij het beeldmerk van de auto is gegraveerd, het logo is met debossing op het leer geplaatst.

Voordelen:

 • lage minimale aantallen
 • opvallende druktechniekmogelijkheden met debossing
 • nette afwerking van het hoogwaardige product
 • scherp geprijsd
 • extra stevig

Luxe auto sleutelhangers met logo bestellen

Bovenstaande artikelen zijn geheel naar eigen wens in te vullen. U kunt de opdruk naar eigen wens aanpassen. Luxe sleutelhangers met een verscheidenheid aan druktechnieken. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan een offerte bij ons aan:

 • Bel ons: 085 - 792 0094
 • Mail ons: info@primarelatiegeschenken.nl

U kunt uiteraard ook meteen met ons chatten of het contactformulier invullen met uw wensen.

Andere mogelijkheden

In onze webshop vindt u ook diverse andere modellen sleutelhangers die ook geschikt zijn voor auto sleutels. Zo treft u standaard luxe leren sleutelhangers en leuke modellen voor het direct drukken van uw logo. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar, met een snelle leverdatum en een ruime keuze in kleuren en modellen.

Direct naar: alle sleutelhangers met logo

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent