Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Automatische paraplu's bedrukken

Wanneer de dagen korter en natter worden zijn bedrukte (vol)automatische paraplu's een extreem praktisch promotieartikel. Met één druk op de knop ontvouwt zich de paraplu tot een comfortabel beschermheer tegen storm, wind en regen. Wij tonen u een uitgebreide collectie van diverse formaten, kleuren, modellen en materialen. Te bedrukken met de allerbeste druktechnieken zoals transfer- en sublimateidruk. Met pongee nylon, nylon of polyester bespanning, geleverd in een bijpassende hoes. Dé ideale give-away bij regenachtige dagen.....

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Volautomatische paraplu's met logo bedrukken

Uw logo of bedrijfsboodschap drukken wij op 1 of meerdere panelen. Wilt u uw logo ook bij droge dagen in beeld laten brengen? Kies dan ook voor een bedrukking op de meegeleverde hoes. U kunt bedrukte paraplu's al vanaf kleine aantallen bestellen. 

Gratis sample bestellen

Ontdek onze royale selectie aan paraplu's in onze webshop. Heeft u een passend model gevonden en wilt u deze eerst testen? Vraag dan een gratis proefexemplaar aan. Heeft u een idee omtrent de bedrukking? We maken voor u ook graag een digitale drukproef.