Productfilter

Geen filteropties mogelijk

B & C bedrijfskleding

B&C warme bedrijfskleding bestellen? We bieden u hoogwaardige lichtgewicht jassen, thermo-geïsoleerde jassen, superzachte fleecejacks en softshell jassen. Met zorg afgewerkt met oog voor kleine details. Gemaakt van materialen die tegen een stootje kunnen. Geschikt voor promotionele doeleinden en frequent gebruik. Tegen scherpe online prijzen vanaf kleine aantallen bedrukt te bestellen. Het bedrukken van de B&C bedrijfskleding lijn kan op verschillende drukposities. Veel voorkomende drukposities zijn een plaatsing van het logo op de borst en/of op de achterzijde. Het bedrukken van de jassen gebeurt d.m.v. zeefdruk, waarbij ruime drukposities voor uw logo worden gehanteerd. Wanneer kwaliteit meespeelt in uw aanschaf is één van de modellen van B&C een absolute aanrader. Geschikt voor herkennende promotie en een daadkrachtige bedrijfsuitstraling.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

B&C bedrijfskleding, gekenmerkt door comfort en duurzaamheid

Bedrijfskleding van B&C bestellen, is kiezen voor kwaliteit, luxe en duurzaamheid. Alle modellen zijn in meerdere kleuren leverbaar, waarbij de BagJack de kroon spant, Deze bestseller jas is verkrijgbaar in 10 gangbare en populaire kleuren. De afwerking van onze hele collectie is subliem te noemen: steekzakken, binnenzakken, ritssluitingen, capuchons, bij elk model is aan elk kenmerk voldoende aandacht besteedt. Elk model is in diverse maten leverbaar, voor dames en heren. Wilt u onze kwaliteitsjassen beoordelen? Bij elk product kunt u een gratis sample op zicht aanvragen. Kies uw te bedrukken jas meteen in de gewenste kleur.

B&C bedrijfsjassen laten bedrukken

Heeft u een keuze kunnen maken? Uw bestelling plaatst u meteen online. U vult het gewenste aantal in, de gewenste maten, de kleur en volgt de stappen in de bestelprocedure. U kunt meteen uw logo voor de bedrukking meesturen. U kunt vooraf ook een offerte aanvragen door gebruik te maken van de offerte button. Wij bedrukken uw bedrijfsjassen met 1 of meerdere drukkleuren op 1 of meerdere drukposities. U ontvangt vooraf altijd een drukproef ter controle van de opdruk. Na akkoord op de drukproef ontvangt u eigen bedrukte bedrijfstextiel in 10 werkdagen. 

B&C collectie snel geleverd

Onze standaard levertijd voor de gehele collectie is 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Heeft u een deadline? Laat het ons weten. Indien de planning het toelaat bedrukken we uw bedrijfskleding graag iets sneller. Stuur uw logo meteen in. De drukproef ontvangt u dan nog dezelfde werkdag. Wij staan garant voor een perfecte opdruk en snelle levering. Voor een representatieve en uniforme uitstraling van uw bedrijf.