Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd


Badeendjes bedrukken

In bad gaan nóg leuker maken? Laat dan voor de allerkleinsten badeendjes als relatiegeschenk bedrukken. Bezorg jonge kinderen meer waterpret met badeendjes met logo. De badeendjes zijn gemaakt van pvc en kunnen aan de voorkant en/of achterkant bedrukt worden met eigen logo of tekst. De badeendjes zijn in verschillende kleuren en modellen leverbaar en blijven drijven op het water. Bestellen van badeendjes met opdruk kan al v.a. 50 stuks. Bekijk in deze categorie onze mogelijkheden aan superleuke badeendjes. Zo vergeet u niet de kinderen van uw belangrijke relaties en klanten. Bestel direct online of vraag een gratis drukproef aan van een badeendje met uw eigen opdruk.

Weergave:TegelsLijst
 • DUCK - PVC badeendje

  DUCK - PVC badeendje

  € 0,88
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • LittleDuck badeendje

  LittleDuck badeendje

  € 0,87
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Badeendjes bedrukken v.a. kleine aantallen

Onze badeendjes bestelt u al v.a. slechts 50 stuks. Naast de standaard badeendjes zijn er een dokters- en zustereendje. U kunt een bestelling van meerdere artikelkleuren plaatsen, zonder toeslag. Online bestellen is mogelijk door gebruik te maken van de bestel button. U kiest de kleur van het badeendje, het aantal, de gewenste drukmogelijkheid en klikt op bestellen. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. Kleine aantallen badeendjes bestelt u tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u grote aantallen inkopen, dan profiteert u van extra hoge kortingen, zowel op het artikel als op de drukprijs. Voordat wij badeendjes bedrukken ontvangt u een drukproef via de mail. Deze drukproef toont uw eigen opdruk op het badeendje. Na akkoord op de drukproef plannen we de orden in voor de druk. U kunt via onze site ook gemakkelijk een sample aanvragen om de kwaliteit te testen.

Badeendjes met logo in een snelle levering

Badeendjes met logo kunnen worden geleverd in een standaard levertermijn van circa 8 werkdagen. Voor spoedorders kunnen wij de levertijd verlagen naar 5 of 6 werkdagen, vaak tegen een geringe meerprijs. Voor nog kortere levertijden kunt u gebruik maken van onze expresse-service, het is dan mogelijk badeendjes met logo te bestellen met een levering in 4 werkdagen. De vrolijke badeendjes zorgen voor extra waterspektakel in bad voor de allerkleinsten. Ze zullen de eendjes schattig vinden. Badeendjes met logo bestelt u v.a. 50 stuks, een onbedrukte bestelling kan in elk gewenst aantal.

Badeendjes met opdruk kopen

Ieder artikel in deze categorie heeft zijn eigen drukmogelijkheden. Zo kan het voorkomen dat het ene badeendje aan zowel de voor- als achterkant kan worden gedrukt en de andere alleen aan de voorkant. Ook de drukafmetingen kunnen per artikel verschillen. Wilt u een zo groot mogelijke opdruk, kies dan voor het badeendje met de grootste opdrukmogelijkheden. De ruimste drukmogelijkheden hebben het Doctor badeendje en het Nurse badeendje. Deze artikelen kunt u, indien gewenst, op wel 4 posities laten bedrukken. Alle badeendjes kunnen met max. 1 kleur bedrukt worden, dit geeft een lichte beperking voor kleurrijke logo's. Wilt u badeendjes met opdruk bestellen? We zetten gratis uw logo om naar 1 drukkleur. Bestellen kan voor minder dan € 2,00 per stuk bij een afname van 50 stuks. Liever minder badeendjes bestellen dan onze minimale afname op de website, vraag dan direct een snelle offerte aan voor het gewenste aantal. U vindt tevens bij ieder product een sample aanvraag button. Voor al uw vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Vragen over minimale aantallen, drukmethoden en levertijden? Stel ze direct via de telefoon, het contactformulier, mail of chat.