Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Badgehouders bedrukken

Badgehouders zijn ideaal voor ID-pasjes, naamkaartjes, pasjes en perskaarten. U kunt badgehouders eenvoudig laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. U vindt handige badgehouders met gaten voor bevestiging van lanyard, koord of clip. U kunt ook meteen de combinatie lanyard/badgehouder bestellen. De badgehouder is een handige houder voor alle soorten pasjes en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voor evenementen, conferenties, beurzen of andere gelegenheden bestelt u hier eenvoudig de ideale badgehouders. De levertijden variëren van 5 tot 10 werkdagen. Heeft u de badgehouders snel nodig? Spoedleveringen zijn mogelijk. Een kleiner aantal badgehouders of naamplaathouders bedrukken? Vraag dan een offerte voor het gewenste aantal.

Weergave:TegelsLijst

Goedkope badgehouders laten bedrukken

Badgehouders worden ook wel pashouders, kaarthouders of naamkaarthouders genoemd. Doel is om uw visitekaart of bedrijfsgegevens te presenteren aan het publiek tijdens een beurs, seminar of evenement. Het vergroot de herkenning van uw beeldmerk of logo en uw medewerkers zijn makkelijk te herkennen. De eenvoudigste uitvoering is de plastic badgehouder met logo die aan een lanyard kan worden bevestigd. In onze webwinkel vindt u daarom ook een groot assortiment lanyards. Daarnaast zijn er badgehouders met clip en veiligheidsspeld. Deze zijn eenvoudig te bevestigen aan een jas of blouse. Deze badgehouders voor uw logo zijn in verschillende formaten leverbaar. U kunt een visitekaart eenvoudig insteken of een ander custommade insteekkaartje door ons laten invoegen. Ook de badgehouder zelf kan nog door ons worden bedrukt. U kunt badgehouders met logo laten bedrukken  v.a. 100 stuks. De plastic varianten voor lanyard of met clip zijn de goedkoopste uitvoeringen. 

Bijzondere badgehouders kopen

Naast de goedkope kunststof varianten kunt u ook kiezen voor ronde en vierkante modellen badgehouders. Dit zijn dan houders waaraan u de visitekaartjes of de plasctic naamkaarthouders aan kunt bevestigen. De modellen zijn bijv. voorzien van een trekkoord en hebben een rond of vierkante butten die kan worden bedrukt met logo. U kunt deze modellen bedrukt kopen v.a. 100 stuks. U kunt er dan eenvoudig een (zelfgemaakt) visitekaartje aan hangen. Daarnaast vindt u in deze categorie bijv. ook skipashouders en houders voor creditcaards. Badgehouders kunnen ful colour op per kleur bedrukt worden. Bij ieder artikel vindt u een offerte-, bestel- of sample aanvraag button. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoon, de laat een bericht achter button of per mail. 

Badgehouders bedrukken, online aanvragen

Badgehouders bedrukken regelt u snel. Onze webshop is zo opgebouwd dat u een bestelling meteen online kunt indienen. U vult de gegevens in betreffende de opdruk, het aantal, de kleur en klikt op verzenden. In het vervolgscherm vult u uw bedrijfsgegevens in, u kunt uw logo of gewenste druktekst meteen bijvoegen. Voordat wij gaan drukken ontvangt u een digitale drukproef. U ziet in de drukproef het artikel met uw logo in de gewenste drukkleur en op de meest praktische drukpositie. Na akkoord op de drukproef gaan wij uw order inplannen voor de druk. U ontvangt dan van ons de definitieve orderbevestiging met verwachte leverdatum. Wilt u afwijkende aantallen badgehouders met logo bestellen, vul dan voor kleinere of andere aantallen het contactformulier in. U ontvangt dan van ons een offerte op maat. In principe drukken wij elk aantal relatiegeschenken. 

Relatiegeschenken in combinatie met badgehouders

Op onze site vindt u ook die artikelen die vaak samen met badgehouders of naamkaarthouders worden besteld. Denk hierbij aan visitiekaartjes en lanyards. U kunt dezelfde aantallen bestellen, zodat u niet met een deel niet gebruikte artikelen achterblijft. We kunnen eventueel de producten voor u helemaal gebruiksklaar leveren. Er zijn ook badgehouders die standaard met lanyard geleverd worden. Voor clipbadgehouders hoeft u geen extra lanyard aan te schaffen, deze kunt u met een stevige metalen clip direct aan kleding bevestigen. Maak gebruik van onze scherpe prijzen, voor zowel artikel als de druk. Des te meer u bestelt des te goedkoper de stuksprijs. Uw relatiegeschenken sneller nodig dan de aangegeven levertijd, mail ons, vaak kunnen we alsnog tijdig leveren.