Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Badkamer relatiegeschenken

Trakteer uw klanten, relaties of medewerkers op een goed te gebruiken artikel voor in de badkamer. U kunt het zo luxe of goedkoop maken als u zelf wilt. We hebben werkelijk een heel divers assortiment aan badkamer relatiegeschenken. Goedkope voorbeelden zijn zandlopers, sponzen, borsteltjes en handspiegeltjes. Maar u treft ook complete bad geschenksets aan. De badsets zijn bijv. gevuld met artikelen voor een heerlijk wellnessgevoel of bevatten heerlijk ruikende verzorgingsproducten. U vindt in deze categorie een keur aan mogelijkheden. Denk hierbij aan badeendjes voor de allerjongsten, zachte badjassen, goede kwaliteitshanddoeken (altijd populair), fraaie toilettassen of handige reissets. Alle relatiegeschenken met als thema bad kunnen bedrukt worden met eigen logo. U kunt al kleine aantallen badkamer relatiegeschenken bestellen. Zo maken we het ook aantrekkelijk om voor iedere doelgroep een specifiek artikel aan te schaffen.  

Weergave:TegelsLijst

Badkamer relatiegeschenken bedrukken

Om te ontspannen brengen we graag tijd door in de badkamer. Of dit nu een heerlijke warme douche of een langdurig badbezoek is. We willen graag tot rust komen in deze soms hectische tijd. Ideale omstandigheden om relatiegeschenken te kopen die van pas komen in de badkamer. We beginnen of eindigen de dag meestal in de badkamer. Tandenpoetsen, wassen en drogen zijn een van de eerste dingen die we doen om de dag fris en fruitig te beginnen. In onze collectie vindt u tandenborstels, sponzen, handdoeken, gastendoekjes, grote badlakens en zelfs badkamerspeakers, om optimaal te genieten, wanneer we iets meer tijd willen rondbrengen in de badkamer. Een heerlijk muziekje erbij, denk dan eens aan een bluetooth speaker. Water besparen kan met de douchezandloper, afdrogen kan met onze hoogwaardige kwaliteitshanddoeken van het merk Solaine. Alle badkamer relatiegeschenken bedrukken, graveren of borduren we met uw eigen logo. Een bedrukking kan per kleur of in full colour. Handdoeken kunnen zelfs custom made worden gemaakt. Bekijk ons gevarieerd aanbod. U vindt bij alle badkamerartikelen een sample-, offerte- en bestelbutton. Vragen kunt u direct middels het contactformulier stellen, kleinere aantallen of andere drukmethoden vraagt u met een eenvoudig formulier meteen aan.

Badartikelen bedrukt bestellen

Er is een ruime keuze aan badkamerartikelen. We hebben zelfs een apart thema, genaamd verpleging en verzorging. Hier vindt u nog veel meer keuze aan specifieke verzorgingsartikelen. U vindt diverse categorieën, waaronder handdoeken, make-up accessoires, hot-and-coldpacks en toilettassen. Naast deze bijzondere producten kunt u ook complete badsets laten bedrukken met logo. Dit zijn badartikelen die in een fraai geschenkverpakking worden geleverd. U kunt deze sets nog aanvullen met een gepersonaliseerde handdoek of badjas. Door het bestellen van diverse losse artikelen kunt u ook zelf een uniek geschenkset aan badkamerartikelen samen stellen. Leuke ideeën genoeg. Maak gebruik van onze scherpe prijzen, staffelkortingen, lage afnames en snelle leveringsmogelijkheden. Een offerte kunt u ook snel met de snelle offerte button aanvragen. Vragen stelt u eenvoudig per telefoon, we zijn alle werkdagen voor u bereikbaar. Badartikelen bedrukt bestellen doet u voordelig bij PrimaRelatiegeschenken. Bestel een (soms gratis)proefexemplaar van een product naar keuze, om het artikel te testen.

Promotiemateriaal voor in bad

Promotiemateriaal hoeft echt niet duur te zijn. Er zijn voldoende mogelijkheden voor goedkope badartikelen. Wees creatief met de aanschaf van bad promotiemateriaal. U zult afwijken van de doorgaans veel gegeven promotieartikelen. Dit maakt dat u opvalt en dat de ontvangers over uw promotieartikel en dus uw bedrijf zullen gaan praten. Bovendien zorgt een opvallend geschenk ervoor dat u langer in het geheugen van de klant blijft. Kies een bad artikel dat aansluit bij uw doelgroep. Verwacht u klanten met kleine kinderen? Laat dan badeendjes bedrukken. Voor volwassenen zijn handdoeken erg populair. Jonge volwassen zult u een plezier doen met een bluetooth speaker. Goedkoop promotiemateriaal dat u ten alle tijden weg kunt geven zijn promotionele sponzen, hot-and-cold-packs of zandlopers. Voor ieder budget zijn er bijzondere  mogelijkheden om uw bedrijf op de kaart te zetten. Promotiemateriaal voor in bad, u bestelt het tegen de voordeligste prijzen bij PrimaRelatiegeschenken. Vakkundig gedrukt met logo of tekst. Vraag een sample of bestel direct.