Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd
Badminton rackets

Op zoek naar een sportief relatiegeschenk? Laat dan badminton reackets bedrukken met logo. Deze rackets zijn geschikt voor gebruik op het strand of tijdens een picknick. De sets worden geleverd in een net of hoes. Onze rackets zijn geschikt voor jong en oud. Als leuk alternatief zijn er ook beach tennis sets verkrijgbaar. Badminton rackets zijn te bedrukken v.a. slechts 15 stuks en kunnen al geleverd worden in circa 8 tot 10 werkdagen. De sets zijn niet geschikt voor professioneel gebruik.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte badminton rackets bestellen

Badminton wordt met twee spelers gespeeld. Het is een sportief tijdverdrijf tijdens vakanties of dagjes uit. U kunt het competatief spelen of proberen het pluimpje zo lang mogelijk in de lucht te houden. U bestelt bedrukte badminton rackets direct in onze webshop. Kies uw kleur, kies het aantal en de gewenste drukkleuren. Na het invullen van uw bedrijfsgegevens klikt u op verzenden, u ontvangt dan meteen een orderbevestiging in uw mailbox. Voordat we de badminton rackets gaan bedrukken ontvangt u een digitale drukproef. Hierop kunt u dan nog wijzigingen aanbrengen. Na akkoord op de drukproef plennen we de order in voor de druk. U kunt ook, voordat u een bestelling plaatst, kosteloos een sample aanvragen. Zo kunt u met uw medewerkers deze set uitproberen.

Kleine aantallen badminton rackets set bedrukken

Onze site maakt gebruik van staffelkortingen. Des te meer u bestelt des te lager de prijs. U kunt deze sets al in zeer kleine aantallen bestellen. Een combinatie van meerdere kleuren in één bestelling is mogelijk, echter is de minimale afname per kleur 10 sets. De sets worden, naast het pluimpje, geleverd met een gele foambal en een gekleurde shuttlebal, zodat er diverse spelmogelijkheden zijn. De bedrukking plaatsen we op het handvat. Een spoedlevering is heaals niet mogelijk, de standaard leverdatum bedraagt daarom circa 8 tot 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. U kunt voor afwijkende aantallen gemakkelijk een offerte aanvragen door gebruik te maken van onze offerte button. Bestellen kan direct door de groene bestelknop te gebruiken.

Gratis drukproef voor badminton rackets met logo

Nieuwsgierig naar een opdruk van uw logo of tekst op de badminton rackets? Bekijk voordat wij gaan drukken een digitale drukproef. Deze toont de set met uw opdruk in kleur. Uw logo plaatsen we op beide rackets. Een drukproef kunt u gratis bij ons aanvragen. We ontvangen hiervoor graag uw logo in een eps-, ai- of pdf-bestand. Eventuele tekst kunt u ons mailen. Maak daarnaast gebruik van onze sample aanvraag mogelijkheid. Rackets met logo zijn voor jong en oud geschikt. Maak gebruik van onze kortingen bij hogere afnames. Heeft u vragen over badminton rackets met logo dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de telefoon, chat of mail. We zijn van maandag tot en met vrijdag van half negen tot half zes beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer ideeën ook bij andere strand- of picknickspellen. Denk bijvoorbeeld eens aan strandballen, beach bal spellen of voetballen.