Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Bagageweegschalen bedrukken

Met het geven van een bedrukte bagageweegschaal bezorgt u uw klant of relatie minder stress tijdens het inchecken. Bagageweegschalen bedrukken met logo zorgt voor een aangenaam begin van iedere reis. Niet meer hoeven bijbetalen, geen angst voor een te zware koffer, zijn de fijne voordelen van bagageweegschalen. U treft in deze categorie digitale en analoge bagageweegschalen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Handzame exemplaren met een uitschuifbare metalen of polyester draagriem. Er is zelfs een model dat geleverd wordt met een meetlint van 1 meter, zodat ook meteen de grootte van de koffer gemeten kan worden. Met onze bedrukte bagageweegschalen voorkomt u onnodig stress bij de douane. Bestellen is mogelijk v.a. 10 stuks. De bagageweegschalen met logo zijn te leverbaar in diverse kleuren. We bedrukken of graveren uw logo aan de voorzijde onder het display.

Weergave:TegelsLijst

Een bestseller bagageweegschaal bedrukken

Digitale bagegeweegschalen zijn eenvoudig te gebruiken. Wanneer u bagageweegschalen laat bedrukken als relatiegeschenken heeft uw klant geen last meer van te zware koffers of tassen. Vervelende verrassingen worden voorkomen door de koffer voor vertrek te wegen. Artikelnummer 146554 is onze bestseller en tevens goedkoopste uitvoering. De bagageweegschaal neemt weinig ruimte in en geeft een weging tot 40 kg aan. Het gewicht in kilo's en grammen is duidelijk afleesbaar op het grote display. V.a. 50 stuks of minder is deze bagageweegschaal te bedrukken met een logo of tekst. Onder het display drukken wij uw logo met max. 4 drukkleuren. Na akkoord op de drukproef ontvangt u de bagageweegschalen met uw eigen bedrukking in circa 7 werkdagen waarbij een eerdere levering in overleg mogelijk is. Vraag een gratis offerte aan door gebruik te maken van de offerte button.

De functionaliteit van bagageweegschalen met logo

Wij plaatsen uw logo met professionele drukmachines op bagageweegschalen. Alle digitale weegschalen hebben de volgende voordelen en functies:

▶ compact in uitvoering
▶ geleverd incl. batterijen
▶ weging van koffers en tassen tot 40 kg
▶ makkelijk afleesbaar LCD-scherm
▶ weergave van gewicht in kilo's en grammen
▶ Low battery functie
▶ handige aan- en uitknop
▶ met stevige polyester riem en gespsluiting

Bagageweegschalen met logo zijn ook gemakkelijk mee te nemen in de koffer. Tijdens een reis worden er vaak ook nog spullen, zoals souvenirs, aangeschaft. Op de terugreis kan de bagage opnieuw gewogen worden. Tijdens het plaatsen van een bestelling stuurt u uw logo meteen mee. Naast een logo kan er ook tekst worden geplaatst. Het drukbereik op een bagageweegschaal is niet heel erg ruim. U kunt bagageweegschalen in iedere hoeveelheid afnemen. Onze website maakt gebruik van staffelprijzen, zodat u bij grotere afnames geniet van aantrekkelijke kortingen. Bestel eenvoudig de minimale afnamehoeveelheid of een staffelaantal hoger. Voor kleinere afnames kunt u gebruik maken van onze snelle offerte aanvraag. Heeft u interesse in bagageweegschalen met eigen logo? Maak dan gebruik van onze sample aanvraag, om op uw gemak het product te testen.

Analoge bagageweegschalen met opdruk bestellen

De LugageScale bagageweegschaal is een weegschaal in retro stijl. Deze bagageweegschaal heeft een uitschuifbare metalen handgreep met een handige rubberen grip. De weegschaal wordt geleverd met een meetlint van 1 meter. Met deze bagageweegschaal kunt u dus én de koffer wegen én de koffer meten. Uw klant kan dan eenvoudig schecken of de formaten voldoen voor bijv. handbagage. De LugageScale bagageweegschaal is met opdruk al te bestellen v.a. 10 stuks. Voordat wij uw eigen opdruk plaatsen op de weegschaal ontvangst u een drukproef via de mail. Hierop ziet u het product met opdruk in de juiste drukgrootte, kleur en positie. Na akkoord op de drukproef plannen wij uw order in. U ontvangt na circa 8 werkdagen bagageweegschalen met opdruk van eigen logo. Bestellingen kunt u eenvoudig online plaasten door gebruik te maken van de bestel button.

Bedrukte bagageweegschalen online bestellen

Wilt u het leven van uw klanten en relaties iets simpeler maken? Bestel dan bedrukte bagageweegschalen in onze webshop. U kiest het model, het aantal, eventueel de kleur en de gewenste kleurendruk. Bedrukte bagageweegschalen bestelt u in elk gewenste afname. Na het invullen van de basisgegevens komt u in het volgende scherm. Hier vult u uw bedrijfsgegevens en verzenddetails in. U ontvangt na verzending meteen de orderbevestiging. We nemen altijd even contact met u op over de opmaak van de drukproef. Na akkoord op de drukproef ontvangt u de definitieve orderbevestiging met indicatie van de leverdatum. U hoeft niet meteen een bestelling online te plaatsen. Wilt u iets zekerder zijn van uw zaak? U kunt een bedrukte bagageweegschaal als sample aanvragen, online een offerte opvragen of vragen stellen via ons contactformulier. Voor direct contact kunt u ons bellen.