Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Ballonnen bedrukken

Fleur ieder feestje op met bedrukte ballonnen. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u allerlei ballonnen bedrukken. Eenvoudig en snel geregeld in onze webshop. Zet op de ballonnen uw logo of een tekst en u maakt meteen vrolijke reclame. Voor binnen- of buitengebruik in allerlei kleuren, formaten en vormen. Ontdek ook de ballonnenbogen en -bomen. Of de hartvormige ballonnen. Voor kinderen kunt u ook ballonstokjes bestellen. Kies voor de standaard uitvoering of ga voor de reuzenvariant. Ook wanneer u op zoek bent naar iets bijzonders is er keuze genoeg. Versieren met bedrijfslogo, voor ieder event.

Weergave:TegelsLijst

Ballonnen bedrukken in allerlei uitvoeringen.

Is het tijd voor een groots evenement? Ballonnen bedrukken hoort erbij! Prima kwaliteit voor een uiterst aantrekkelijke prijs. Dit is er mogelijk:

✔ standaard ballonnen
✔ reuze ballonnen
✔ hartvormige ballonnen
✔ regenboog sets
✔ zeppelin ballonnen

Voor kinderen zijn de standaard ballonnen met ballonhouder een echte aanrader. Een klein gebaar dat in ieder kindervuistje voor vrolijke gezichtjes zorgt. Professioneel een feestje tot een succes maken kan met de regenboogset. Ideaal voor grootste openingen en andere festiviteiten. Gebruik verschillende ballonkleuren voor de mooiste effecten. Bedruk de ballonnen voor extra promotie en aandacht, zodat u duidelijk in beeld bent.

Bedrukte ballonnen

Bedrukte ballonnen zijn multifunctioneel inzetbaar. Door een verscheidenheid aan producten valt er van alles te kiezen. Ballonnen laten bedrukken per kleur of in full colour is mogelijk. Met de high quality precision print kunnen full colour beelden in fotokwaliteit worden geplaatst. Het drukken per kleur kan tot maar liefst 8 kleuren, afhankelijk van het product. Onze prachtige ballonnen zorgen, wanneer opgeblazen, voor een vrolijke noot. Zeker wanneer u verschillende kleuren en vormen bestelt. Heeft u vragen, dan kunt u terecht bij één van onze medewerkers. Ook is het mogelijk om direct een offerte of sample aan te vragen.

Ballonnen met logo van hoge kwaliteit

Personaliseer ballonnen met logo in hoge drukkwaliteit. U kiest het model, wij plaatsen de opdruk. Kies uit ons uitgebreid assortiment. U vindt namelijk ballonnen in allerlei formaten en kleuren. Let op dat ballonnen niet langer houdbaar zijn dan circa 1 jaar, het materiaal wordt daarna minder flexibel. Onze ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex. Een product dat eco-vriendelijk is en waarop u met een gerust hart uw bedrijfslogo op kunt laten plaatsen. Bestellen is mogelijk vanaf kleine aantallen. Ieder product kent een minimale afname. U vindt alle gegevens in onze webshop waar u maar een paar klikken verwijderd bent van alle feestelijke artikelen.

Biologisch afbreekbaar

Alle ballonnen in zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materaal en kunnen bij het normale afval. We hebben hier bewust voor gekozen omdat ander plastic afval al een groot probleem is, wat we niet groter willen maken. Daarom zijn ballonnen niet van plastic, maar van natuurlatex.

✔ biologisch afbreekbaar
✔ 100% natuurlatex
✔ kan bij normale afval
✔ Europese productie
✔ voldoet aan de CE-regels
✔ voldoet aan de speelgoedrichtlijnen
✔ vrij van schadelijke stoffen zoals lood en cadmium

De veiligheid van ballonnen is daarom bijzonder hoog. Scoor ook handige accessoires. Zoals ballonstokjes van papier of metaal. Een extra vrolijke uitstraling geven de speciale ballon led lampjes, ook leuk wanneer er een buitenfeest wordt georganiseerd. De lichtjes zorgen voor een spetterende sfeer. Fan van zwevende ballonnen? Bestel dan helium in een eenvoudig bedienbare tank met vulventiel.