Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Balmain luxe balpen rollerbalpen geschenksets graveren

Ontdek een wereld aan mogelijkheden in luxe Balmain geschenksets met balpen en rollerbalpen. Uiterst fraaie pennensets die u kunt laten graveren of bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, bedrijfsinformatie of met namen van klanten, relaties en bezoekers. Balmain pennensets zijn exclusief ontworpen en worden geleverd in prachtige geschenkverpakkingen. Onderscheidende relatiegeschenken die in elk gewenst aantal gegraveerd kunnen worden. Kies uit sets met leerbekleding, geëtste schachten of speciale afwerkingen van koolstofvezel. Geleverd in 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Met een subtiele gravure links of rechts van de clip decoreren wij de geschenksets. Samen met Balmain maakt u iets los bij uw doelgroep. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel dan 085 792 0094.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Pennensets balpen rollerbalpennen laten graveren

U kunt Balmain pennensets bestellen in elk gewenst aantal. Kies uit een gelijkblijvende gravure op beide pennen of combineer een bedrijfslogo en naam. De balpen en rollerbalpen worden ingelegd in geschenkverpakking geleverd. Vraag een offerte of bestel direct online tegen de scherpste prijzen.

Pennen geschenksets bedrukken

De pennensets van Balmain kunt u meteen weggeven aan een ideale of gewaardeerde klant. Om een verkoop te stimuleren of als welkomstgeschenk voor nieuwe klanten. Om extra opvallend uw logo in beeld te brengen kunt u ook de geschenkverpakking met uw logo bedrukken. Voor optimale inzet van een relatiegeschenk.