Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Balmain relatiegeschenken bedrukken

Op zoek naar relatiegeschenken van het merk Balmain? Laat u inspireren door stijlvolle designs en modellen, geleverd in luxe geschenkverpakkingen. Balmain relatiegeschenken zijn te bedrukken of te graveren met uw logo, bedrijfsinformatie of naam. Exclusief ontworpen promotieartikelen, stijlvol vormgegeven kenmerkt deze uitzonderlijke productlijn. Balmain is een Frans merk en bevindt zich in het duurdere segment. Kies uit fraai ontworpen pennensets met grafische decoraties, gemaakt van hoogwaardige materialen. Onderscheidend in stijl en vormgeving. Uw klanten en relaties zullen relatiegeschenken van Balmain op waarde schatten. Uw merknaam blijft onuitwisbaar in het geheugen van de ontvanger. Exclusieve pennensets met powerbank of usb stick tonen wij u ook. Ultieme technologie cadeausets, die samen worden geleverd met bijv. notitieboek of creditcardhouder. Bij deze sets zijn de geschenkverpakkingen luxe gelakt. Heeft u vragen over de relatiegeschenken van Balmain en hoe we deze voor u kunnen bedrukken? Bel ons op 085 794 0094.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Balmain balpennen graveren

Bij exclusief ontworpen balpennen hoort een stijlvolle decoratie. We graveren uw logo, bedrijfsgegevens of naam van de klant of relatie subtiel op de pennen. U kunt Balmain balpennen in ieder gewenst aantal bestellen en laten graveren. Liever Balmain pennen bedrukken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. U kunt voor deze druktechniek contact met ons opnemen.

Balmain geschenksets graveren

De geschenksets van Balmain zijn indrukwekkend. Ook aan de geschenkverpakkingen is veel aandacht besteedt. Uw logo of andere gegevens graveren wij op de balpen. U ontvangt vooraf een digitale drukproef ter goedkeuring. Uiteraard kunt u deze sets ook zonder personalisering afnemen. Ook voor de sets geldt, afname in elk gewenst aantal.