Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Balmain rollerbalpennen graveren

Hoge kwaliteit rollerbalpennen van Balmain laten graveren met uw logo, namen of tekst? Balmain is een Frans merk die exclusief ontworpen rollerbalpennen aanbiedt. Klassieke, robuuste en slanke vormgevingen, die worden geleverd in een chicque Balmain geschenkverpakking. Onderscheidende modellen met bijv. een reliëfpatroon, geëtse schacht of in koolstofvezel uitvoering. Balmain biedt het u allemaal. Waar ouderwets vakmanschap en moderne technologie elkaar ontmoeten. De rollerbalpennen zijn voorzien van zwarte vulling. Een rollerbal is een combinatie van balpen en vulpen. De inkt vloeit op het papier, u hoeft niet veel druk te zetten tijdens het schrijven. Bestellen doet u in elk gewenst aantal. Wij zorgen voor de perfecte personalisering. Met een smaakvolle gravure maakt u deze pen als relatiegeschenk helemaal af.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Balmain rollerbalpennen graveren in elk gewenst aantal

Op onze site maken we gebruik van minimale afnames. Vindt u deze te hoog? Geen probleem, we leveren graag de Balmain kwaliteitsrollerbalpennen in elk gewenst aantal. Met onze gedegen graveermachines plaatsen wij uw logo, tekst of naamsgravure.

Balmain rollerbalpennen met geschenkverpakking

Fraaie pennen dienen te worden geleverd in fraaie geschenkverpakkingen. Dit maakt een relatiegeschenk net iets luxer en wordt het mooier om te geven. Wij leveren daarom alle Balmain rollerbalpennen in een bijpassend Balmain geschenkverpakking. We bieden tevens de mogelijkheid om de geschenkverpakking te bedrukken met uw logo.