Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Balmain stylus balpennen graveren

Wilt u exclusief ontworpen stylus balpennen van Balmain Paris laten graveren als relatiegeschenk? Het Franse Balmain biedt u een serie prachtige stylusbalpennen in het midden- en hoger segment. Verkrijgbaar in slanke vormgevingen, met anti-slip greep of robuuste exemplaren die stevig in de hand liggen. Met keuze uit klassieke, moderne en eigentijdse ontwerpen. Gemaakt van premium kwaliteit materialen. In zwart of wit gelakte uitvoeringen of geborsteld metaal. Ouderwets vakmanschap gecombineerd met nieuwe stijlen en lijnen. U kunt stylus balpennen in elk gewenst aantal laten personaliseren. We graveren uw bedrijfsnaam, boodschap of namen van uw klanten en relaties met een fijne nuance op de pennen. Met de stylus top bij de clip kunt u probleemloos elke touchscreenscherm bedienen. Nooit meer vegen of vingervlekken op het scherm. Elke pen wordt geleverd in een chicque Balmain geschenkverpakking. 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Balmain stylus balpennen graveren

De exclusief ontworpen stylus balpen lijn is geschikt voor een prachtige lasergravure. Fijne details kunnen uitstekend gegraveerd worden. Plaats uw logo of maak het geschenk nog persoonlijker door de namen van uw klanten en relaties te graveren. U hoeft geen grote aantallen aan te schaffen. Bestel eenvoudig online in elke gewenste hoeveelheid.

Balmain stylus balpennen online bestellen

U kunt eenvoudig online uw pennen bestellen. Zijn de minimale afnames te hoog, vraag dan een offerte of bel ons. Met onze eigen graveermachines zijn we niet gebonden aan minimale afnames. Daardoor is de stylus geschikt voor kleinere gelegenheden en jubilea. Kies uit een prachtige collectie en laat uw klanten weten dat u ze waardeert.