Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bamboe pennen bedrukken

Onderscheidt uw bedrijf van andere door bamboe pennen te bedrukken. Deze pennen zijn grotendeels eco-friendly omdat de behuizing, het grootste onderdeel van de pen, gemaakt is van bamboe. Bamboe lijkt op hout, maar is het niet. Bamboe is namelijk een grasvezel, met de uitstraling van hout. Hierdoor kan elke pen afwijken, door het gebruik van natuurlijke materialen. Ontdek alle variaties en kies het model dat u aanspreekt. Het zijn leuke en toch wat luxere weggevertjes die u voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Een goede pen is immers altijd handig en welkom. In diverse prijsklasses valt er iets te kiezen. Sla uw slag door mooie bamboe pennen te bedrukken, met logo of tekst.

Weergave:TegelsLijst

Mooie serie bamboe pennen verkrijgbaar

Voor iedere branche is er een leuk model verkrijgbaar. Of u deze nu binnen uw eigen bedrijf gebruikt of presenteert als bedankje of giveaway. Kies bijvoorbeeld uit:

● bamboe balpen met gekleurde metalen clip
● bamboe balpen voorzien van stylus tip
● bamboe balpen met satin zilverkleurig neusje en clip
● bamboe balpen met clip in de vorm van een blad
● bamboe balpen met rubberen grip
● bamboe balpen met milieuvriendelijk kunststof

Scholieren en studenten zullen een uitvoering met stylus tip waarderen. Hiermee kan een smartphone of tablet worden bediend, mits natuurlijk voorzien van een touchscreen scherm. In een oogopslag laten zien dat u een duurzame onderneming heeft? Kies dan voor een balpen waarbij de kunststof delen zijn gemaakt van bamboevezel. Dit is meteen de meest milieuvriendelijke uitvoering. 

Waarom pennen van bamboe bestellen

Er kleven weinig nadelen aan bamboe-materiaal. Daarentegen zijn er heel veel voordelen:

- om bamboe te produceren is minder grondstof nodig
- er worden nauwelijks bestrijdingsmiddelen gebruikt
- is van nature antibacterieel, waardoor het nauwelijks geur opneemt
- het is een snelgroeiend grassoort, wat het prijstechnisch ook aantrekkelijk maakt

Bamboe wordt gekwalifideerd als zeer milieuvriendelijk. Zonder bos is er geen leven op onze aarde. Ieder minuut verdwijnt er bos ter grootte van 36 voetbalvelden. U kunt, hoe klein ook, bijdragen aan het instant houden van onze bossen door bamboe pennen te bestellen. Vraag eens om een gratis proefexemplaar en ontdek het materiaal.

Bamboe pennen bedrukken én graveren

Wist u dat u naast het bedrukken van deze artikelen een bamboe pen ook kunt laten graveren? Met een speciale CO2-lasergraveermachine plaatsen we uw logo licht in het materiaal, dit geeft vaak een donkerbruine weergave van uw gegevens. Deze druktechniek is erg stijlvol en slijtvast. Toch liever uw bedrijfsgegevens in kleur tonen? Dan maken we gebruik van tampondruk, u kunt dan uw gegevens plaatsen met maximaal 4 drukkleuren. Bedenk wat u zelf leuker vindt om te geven. Een gravure pakt ook iets duurder uit. Bestelt u grotere aantallen, dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor een kleurendruk, we kunnen deze laten matchen met de kleuronderdelen van de pen.

Drukproef aanvragen

De prijs van een bamboe balpen valt gelukkig erg mee. Heeft u uw favoriete model gekozen, dan wilt u natuurlijk ervaren hoe dit eruit komt te zien met uw gegevens. Hiervoor kunt u uw logo insturen, in ai-, pfd- of eps-formaat. Tekst plaatsen we er graag voor u bij, u kunt ook een lettertype aanleveren. Wanneer de drukproef eenmaal is goedgekeurd, kunt u later eenvoudig een nabestelling doen. We bewaren alle gegevens. Wij zijn specialist in bamboe pennen bedrukken, we willen graag dat u tevreden bent. Daarom kunt u bij ons terecht voor al uw drukwensen en logoaanpassingen.