Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur
LevertijdBamboe relatiegeschenken

Heeft u uw oog laten vallen op bamboe relatiegeschenken? Eén van de beste keuzes die u kunt maken. Bamboe is het snelst groeiend product ter wereld. En dat is niet voor niets. Het materiaal is sterk en slijtvast en maakt op iedereen een verleidelijk goede indruk. Bamboe kent een CO-2 neutraal groeiproces en is door zijn vezelstructuur sterker dan vele houtsoorten. Bamboe relatiegeschenken zijn door allerlei voordelen dan ook duurzaam en milieuvriendelijk. Ons veelomvattend aanbod is geschikt voor gebruik thuis of onderweg. Laat deze relatiegeschenken bedrukken. Stuur eenvoudig uw ontwerp in. Of laat ons iets voor u maken. U heeft er geen omkijken naar. En indien nodig, leveren we ook nog eens supersnel.

Weergave:TegelsLijst

Waarom kiezen voor bamboe relatiegeschenken?

Eigenlijk is het kiezen voor bamboe relatiegeschenken eenvoudig te verklaren. Bamboe is een veelzijdig materiaal met unieke kenmerken, maar bovenal duurzaam. Bamboe groeit zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Het is een flexibel en sterk materiaal dat geschikt is voor het vervaardigen van een veelheid aan mooie relatiegeschenken. Naast het milieuvriendelijk aspect vallen veel klanten ook voor de natuurlijke schoonheid. Bamboe lijkt qua structuur op hout, waardoor elk relatiegeschenk een unieke uitstraling heeft. Bij ons vindt u een brede range aan producten, denk aan tassen, powerbanks en pennen. Ook wordt meer en meer gebruik gemaakt van een combinatie van materialen. Zo treft u bamboe/rvs thermobekers aan, maar ook gecombineerd met glas of kunststof. Prachtige producten om uw klant of medewerker mee in in het zonnetje te zetten.

Bamboe relatiegeschenken personaliseren

U maakt een goede indruk met bamboe relatiegeschenken. Natuurlijk kunnen wij alle producten zonder opdruk leveren mocht u dit willen. Met een opdruk of gravure van logo of tekst kunt u echter meteen reclame maken. Bij een gravure is het niet mogelijk de kleurweergave te kiezen. Met een speciale CO-2 laser worden uw drukwensen ingebrand. Hierdoor wordt uw logo net iets donkerder dan de ondergrond. Een gravure wordt bestempeld als stijlvol. Daarnaast is het ook slijtvast. Wanneer de weergave van logokleuren uw handelsmerk is, kies dan voor de kleurendruk. Met ons uitgebreid drukkleurenpallet kunnen wij  in iedere pms kleur iets plaatsen. Ook losse teksten kunnen worden toegevoegd, zoals een websitevermelding, telefoonnummer of een krachtige quote. U ontvangt altijd vooraf een drukvoorstel via de mail.

Profiteer van heel veel voordeel

Natuurlijk bekijkt u online eerst alle mogelijkheden in bamboe relatiegeschenken. Wordt het een mooie bamboe luidspreker of kiest u voor een handige snijplank? Ook voordelige relatiegeschenken, die we eigenlijk beter als promotieartikelen kunnen omschrijven, zijn volop aanwezig. Denk hierbij aan bamboe pennen, sleutelhangers en zonnebrillen. We hebben honderden producten om uit te kiezen. We gooien u echter niet in het diepe. U kunt gebruik maken van heel veel voordelen, in onze shop maar ook daarbuiten. Profiteer van gratis samples of zichtexemplaren. Ontvang een vrijblijvend drukvoorstel  voor uw bamboe relatiegeschenk of bestel lagere aantallen dan onze website aangeeft. U ziet meteen de prijs, inclusief verzendkosten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Extra voordelig zijn onze prijzen. En het wordt nog voordeliger wanneer u meer bestelt. U ziet overzichtelijk alle staffelkortingen met prijskortingen die oplopen tot meer dan 40%.

Hoe kan ik bamboe relatiegeschenken bestellen?

We laten u vrij in de manier waarop u bamboe relatiegeschenken wilt bestellen. U kunt online een bestelling plaatsen door onze bestelprocedure te volgen. U vult dan meteen al uw gegevens in en stuurt uw logo mee. Afrekenenen kan direct met Ideal. U kunt ook de optie achteraf betalen aanvinken. Persoonlijk contact kan via de telefoon, ook wanneer u vragen heeft. Onze mailbox is uiteraard altijd beschikbaar, u kunt ons 24 uur per dag een berichtje sturen met uw vraag, idee of wens. Het bedrukken van bamboe relatiegeschenken is een precieze zaak. We willen daarin geen fouten maken. Daarom ontvangt u een drukproef via de mail. Na controle of tussentijdse verandering plannen wij uw opdracht in. Bekijk rustig het aanbod en maak uw keuze. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling makkelijk verwerkt wordt.