Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd


Bamboe rietjes bedrukken

Wist u dat er milieuvriendelijke rietjes bestaan? Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u leuke én milieuvriendelijke bamboe rietjes met logo bestellen. Bamboe is een grassoort die snel groeit. Bamboe komt qua uiterlijk veel overeen met hout. Hierdoor kan elk rietje een andere uitstraling hebben. Bestel in onze webshop vanaf lage aantallen.

Weergave:TegelsLijst

Met bamboe rietjes bent u duurzaam bezig

We kennen allemaal de verhalen over zeeën en oceanen vol plastic zwerfafval. Ook rietjes behoren daartoe, uiteraard de plastic varianten. Bamboe rietjes zijn herbruikbaar, jarenlang. Na gebruik hoeft u ze dus niet weg te gooien. Het natuurlijke materiaal geeft bovendien een extra touch aan uw warme of koude drank. Want geen bamboe rietje is hetzelfde! Bamboe is bovendien sterk. Daarnaast zijn deze uitvoeringen biologisch afbreekbaar en zelfs composteerbaar. Kortom, een ideaal relatiegeschenk om met oog voor de aarde en omgeving weg te geven. U bestelt dit artikel online tegen de laagste prijs. Uw logo plaatsen we in kleur op de meegeleverde pouch.

Bamboe rietjes met logo bestellen

Milieuvriendelijke en herbruikbare rietjes bestelt u direct in onze shop. U kunt onbewerkte sets bestellen, maar voor bedrijven en instellingen is het natuurlijk mooier om een logo te plaatsen. Zo blijft u in de herinnering van uw klant. De rietjes worden per set geleverd. Perfect om samen te genieten van warme drankjes zoals thee of koffie. Uiteraard misstaat een mooi exemplaar ook niet in een cocktail of smoothie. Begin direct met uw bestelling, we leiden u overzichtelijk door het bestelproces. Stuur uw logo ook meteen mee. Bestelt u rietjes mét logo, dan ontvangt u van ons een digitale proef ter goedkeuring.

Bamboe is trendy

Naast bamboe rietjes met eigen logo kunt u nog veel meer relatiegeschenken vinden van dit natuurlijk materiaal. Wees creatief in het geven van geschenken. Bent u als bedrijf duurzaam bezig, dan zijn bamboe relatiegeschenken een perfecte keuze. In onze shop vindt u pennen, notitieboekjes, onderzetters, thermobekers en nog veel meer. Stel zelf een bamboepakket samen. Of bestel het los, ieder artikel dat wordt vervangen door bamboe is een stap in de goede richting. Heeft u vragen over onze producten? U kunt ons alle werkdagen mailen of bellen.

Gratis verzending van bamboe rietjes met logo

Al onze producten worden vooraf getest. Bij de verpakking van bamboe rietjes wordt geen plastic gebruikt. Vandaar dat de set geleverd wordt in een pouch. Bestelt u bamboe rietjes met uw eigen logo, dan berekenen we geen verzendkosten. Uiteraard ontvangt u van ons garantie op het product en de opdruk. De levertijden bedragen circa 7 werkdagen na akkoord op de drukproef. Bestelt u de artikelen blanco, dan heeft u de rietjes in 2 werkdagen in huis.