Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijdBamboe thermobekers graveren

Wilt u iets opvallends bestellen, laat dan bamboe thermobekers graveren met uw logo of tekst. Een met bamboe beklede thermobeker is wel heel bijzonder. Bamboe is namelijk een natuurlijk materiaal, waardoor geen beker hetzelfde is. Het is tevens een duurzaam en milieuvriendelijk product. In onze shop vindt u alle actuele modellen. Deze artikelen kunnen op twee manieren gepersonaliseerd worden: met kleurendruk of met gravure. Stijlvolle meeneembeker voor in de auto of in de (fiets)tas. Altijd uw favoriete drankje direct beschikbaar. Zelfs in verschillende kleuren leverbaar. De ideale compacte en makkelijk te dragen reisbeker.

Weergave:TegelsLijst

Mooie bamboe thermobekers laten graveren

Bamboe thermobekers kunnen uw drank wel tot 8 uur warm houden. Uiteraard is het ook geschikt voor koude dranken. Zeker in de zomer, wanneer de temperatuur tot grote hoogte kan stijgen. De dubbelwandige isolatie kan er voor zorgen dat koude dranken wel tot 24 uur koud blijven. Natuurlijk wilt u uw logo plaatsen. We kunnen de bamboe thermobekers graveren en bedrukken. Een gravure branden wij in het bamboe-gedeelte. De kleur van de druk zal altijd donkerbruin worden. Deze druktechniek is ook geschikt voor gedetailleerde logo's. De uitvoering en weergave zal opvallend zijn. Mogelijk vanaf slechts 25 stuks.

Waarom een bamboe product kopen

Een thermobeker die deels gemaakt is van bamboe is een opvallende verschijning. Maar waarom nu een bamboe artikel kopen. Bamboe wordt gezien als een duurzaam alternatief voor andere houtsoorten. Het is een sterk materiaal dat goed bestand is tegen een stootje. Bamboe lijkt op hout, maar is het niet. Het materiaal komt van de bamboeplant. Dit is een grasoort, waardoor bamboe ook wel verhard hout wordt genoemd. Het heeft uitstekende presteerkwaliteiten. 

Geleverd in geschenkverpakking

Het staat een beetje raar wanneer u uw bezoeker een thermobeker in de hand drukt. Het is veel specialer om een artikel in een mooie geschenkverpakking te geven. Al onze bamboe thermobekers worden daarom keurig in verpakking geleverd. Het is zelfs mogelijk om een geheel custommade geschenkverpakking te bestellen. Deze wordt volledig voorzien van al uw gegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Proefexemplaar aanvragen

Bij alle onze producten vindt u een zo uitgebreid mogelijke omschrijving. Wilt u een artikel testen, dan kunt u onze sample button gebruiken. Probeer het eens een aantal dagen uit. Is de bamboe thermobeker naar wens, dan kunt u uw bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. U kunt contact met ons opnemen over snelle levertijdmogelijkheden en kleine aantallen aanvragen. Onze klantenservice is alle werkdagen bereikbaar..