Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bandenspanningsmeters bedrukken

Altijd uw banden op de juiste spanning met bedrukte bandenspanningsmeters. Bandenspanningsmeters bedrukken kan bij PrimaRelatiegeschenken. Een relatiegeschenk dat bijdraagt aan het vergroten van de veiligheid. Het is met de Shines 3-in-1 bandenspanningsmeter zelfs mogelijk om in het donker de spanning van de banden te meten. Een goede bandenspanning draagt bovendien bij aan comfortabel autorijden. Onze bandenspanningsmeters kunnen bedrukt worden met eigen logo of tekst. Een logo kan gedrukt worden in 1 t/m 4 kleuren of full colour. De aluminium uitvoeringen kunnen stijlvol gegraveerd worden. Bedrukte bandenspanningsmeters zijn te bestellen v.a. 10 stuks. Het bedrukken van bandenspanningsmeters kan met een groot en klein budget. In het hogere segment bevindt zich de Shines bandenspanningsmeter, die voorzien is van een LED-lampje en een capactiteit tot 10 Bar heeft. Daarnaast vindt u in deze categorie ook een bandenprofielmeter. 

Weergave:TegelsLijst

Goedkope bandenspanningsmeters bedrukken

De goedkoopste versie in deze categorie is de Camber bandenspanningsmeter. Deze goedkope bandenspanningsmeter is te bedrukken v.a. 100 stuks en bestelt u voor minder dan € 2,00 per stuk. Uw logo of tekst wordt met een stijlvolle gravure aangebracht. Des te meer relatiegeschenken u bestelt des te lager de prijs. 5000 stuks zijn inclusief gravure voor minder dan € 1,00 te bestellen. U ziet op onze website de onbewerkte en bewerkte prijs. Zo kunt u eenvoudig een onbedrukte of bedrukte bestelling plaatsen. U ontvangt na de bestelling meteen een orderbevestiging in uw mailbox. Bij ieder product vindt u tevens een offerte button. Zo kunt u vóórdat u bandenspanningsmeters laat bedrukken de juiste prijs opvragen voor het gewenste aantal. Vragen kunt via de mail, de telefoon en de chatbutton aan ons stellen. Nieuwsgierig naar onze goedkope bandenspanningsmeters? Bekijk dan model Camber.

Bedrukte bandenspanningsmeters bestellen

We hebben een gevarieerd aanbod aan bedrukte bandenspanningsmeters. U zult diverse artikelen aantreffen in verschillende prijsklassen. U kunt dus bedrukte bandenspanningsmeters bestellen, passend bij uw budget en doelgroep. Naast het graveren van uw logo op een bandenspanningsmeter is een full colour opdruk ook mogelijk. U kunt ook bandenspanningsmeters per kleur laten bedrukken. Bedrukte bandenspanningsmeters bestelt u v.a. 10 of 100 stuks. Alle artikelen leveren wij binnen 7 werkdagen na akkoord op de drukproef. U ontvangt van ons altijd een drukproef vooraf. Zo kunt u de druk controleren en eventueel aan laten passen. Na akkoord op de drukproef plannen wij de order in. U ontvangt dan van ons de verwachte leverdatum. Bij ieder product kunt u, indien gewenst, ook direct een snelle offerte aanvragen voor lagere aantallen of een andere druktechniek.

Luxe bandenspanningsmeters met logo

Model Shines 3-in-1 bandenspanningsmeter is een luxe uitvoering van een bandenspanningsmeter. U bestelt deze al v.a. 10 stuks met logo- of tekstopdruk. Dit artikel is voorzien van een LED-lamp en heeft een capaciteit tot 10 bar. Bij een volledig opgeladen batterij kan dit LED-lampje u 24 uur van licht voorzien. Tevens wordt dit artikel geleverd in een luxe geschenkverpakking. Luxe bandenspanningsmeters dragen bij aan een verlaging van het brandstofverbruik en derhalve ook voor minder vervuiling. U vindt bij ieder product een sample aanvraag button. Bandenspanningsmeters tot een waarde van € 3,00 versturen wij gratis, daarboven wordt in overleg een sample gestuurd. Interesse in bandenspanningsmeters met eigen logo? Bel of mail ons, we staan 5 dagen in de week, op werkdagen, voor u klaar.

Bandenspanningsmeters met opdruk, een sample aanvragen

Bij ieder product in onze webshop vindt u een sample aanvraag button. U kunt dus voordat u bandenspanningsmeters met opdruk bij ons besteld een sample van een bandenspanningsmeter aanvragen. Om zelf even te testen en te beoordelen of dit artikel als relatiegeschenk past bij uw bedrijf. Na beoordeling kunt u online een bestelling plaatsen. Voordat uw bandenspanningsmeters met uw opdruk voorzien ontvangt u een digitale drukproef. De drukproef toont het artikel naar keuze met uw opdruk in de gewenste drukkleur, in de gewenste drukgrootte en de juiste drukpositie. U krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om de drukproef aan te passen. Wilt u een andere drukmethode, vul dan de snelle offerte formulier in en laat ons uw wensen weten. Vragen stelt u meteen via de telefoon of per mail. U kunt ook gebruik maken van de chat. Bandenspanningsmeters met opdruk kunnnen in principe in elk gewenste hoeveelheid afnemen.