Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Bandenspanningsmeters

Bandenspanningsmeters met logo, een artikel dat zorgt dat u veilig de weg op kunt. Een relatiegeschenk dat bijdraagt aan een lagere benzine-verbruik en minder vervuiling. Bekijk hieronder het aanbod in bandenspanningsmeters, te bedrukken met uw eigen gegevens.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte bandenspanningsmeters bestellen

Altijd de banden op de juiste spanning, dat kan met bedrukte bandenspanningsmeters. Een juiste druk van de banden zorgt voor meer veiligheid, een betere grip op de weg, minder vervuiling en minder benzineverbruik. Bandenspanningsmeters bedrukken is dus een betrouwbaar relatiegeschenk om te geven. Bedruk ze met uw eigen logo en u heeft een relatiegeschenk op maat.

Bandenspanningsmeters v.a. kleine aantallen bedrukken

Voor speciale klanten of om klanten aan te moedigen tot een aankoop kunt u kleine aantallen bandenspanningsmeters laten bedrukken. Geen grote voorraden op uw werk en de mogelijkheid om geschikte relatiegeschenken aan iedere klant te geven. Ideaal voor in de transport- en autobranche. Onze website maakt daarnaast gebruik van staffels. Des te meer u aanschaft des te lager de prijs, dit geldt ook voor de allerkleinste afnames aan bandenspanningsmeters met logo. Ieder aantal kunt u bij PrimaRelatiegeschenken bestellen.

Gemaakt van licht en sterk aluminium

Doordat de bandenspanningsmeters gemaakt zijn van aluminium zijn deze bijzonder geschikt om te laten graveren. U kunt dus kiezen uit bedrukken of graveren van deze relatiegeschenken. Bandenspanningsmeters kunnen onder andere de Bar, LBS en KPA meten. Uw klant kan zonder gevaar de weg op. Stuur uw logo in en wij laten door middel van een drukproef zien hoe wij uw bandenspanningsmeters kunnen bedrukken.

Samples aanvragen voor bandenspanningsmeters

Geïnteresseerd in onze artikelen? Vraag een sample op zicht aan voor het product naar keuze. Zo kunt u zelf ook veilig bandenspanningsmeters bedrukken. Bestellen kan daarna eenvoudig via de website. U kunt uw logo meteen meesturen. Uw bestelling is pas definitief na akkoord op de drukproef. Na akkoord kunt u bedrukte bandenspanningsmeters al in 8 werkdagen ontvangen.