Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd


Banner pennen bedrukken

U kent ze wel, de balpennen met een uitrol papier. We noemen ze banner pennen of vlag pennen. In de pen bevindt zich een rol papier die u er uit kunt halen. Beide zijden worden met uw logo, bedrijfsgegevens of tekst bedrukt. De opdruk doen we in full colour. Hierdoor heeft u de mogelijkheid foto's, illustraties en afbeeldingen te plaatsen. De uitschuifbare rol is voorzien van een gelamineerd laagje, waardoor het papier niet snel scheurt. Ideaal wanneer u reclame wilt maken, evenementen aan wilt kondigen of informatie wilt delen. Zelfs mogelijk met bijv. een kalender. Met bannerpennen kunt u heel veel informatie delen. Te verkrijgen met of zonder rubberen grip. Minimale afname 1200 stuks. Kies uw model banner- of vlagpen en laat een fraai ontwerp drukken. Heeft u hulp nodig bij de opmaakmogelijkheden. Bel ons dan gerust.

Weergave:TegelsLijst

Banner Vlag pennen laten bedrukken met logo

De levertijd van de banner vlag pen bedraagt circa 4 weken na akkoord op de drukproef. Het ontwerp kunt u mailen in een EPS- of PDF-bestand. Foto's graag in een zo hoog mogelijke resolutie gebruiken. Naast het bedrukken van de vlag heeft u de mogelijkheid het lange deel of de clip van de pen te bedrukken. Opdrukmogelijkheden in 1 t/m drukkleuren. Uitermate geschikt voor het bedrukken van uw logo of website.

Bannerpennen met opdruk bestellen

Bestellen kunt u vanaf 1200 stuks. Plaats de bestelling online via de webshop of bel uw bestelling door. Liever eerst een sample? Via de samplebutton sturen wij u kosteloos een voorbeeldexemplaar. Een bannerpen met opdrukvoorbeeld zodat u de kwaliteit naar behoren kunt beoordelen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We kunnen ook een gratis visual voor u op laten maken, zodat u een visueel beeld krijgt van uw gekozen pen met eigen opdruk.